Uzeo bih sledecu konfiguraciju: ASUS P5K-E/WIFI-AP INTEL Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8MB FSB1066 S775 WESTERN DIGITAL Caviar WD5000AAKB 500GB 7k 16MB ATA100 PIONEER DVR-215D KINGSTON 2GB (2x1GB) 800MHz DDR2 HyperX ili Kingston HyperX 1GB 1066Mhz x2 ASUS EN8800GT/HTDP/512MB DDR3 TOP .E sada da li da uzmem Asus p5k-e ili Asus p5k pro i koju memoriju da uzmem, koja je ok.Uzeo bih Thermaltake Soprano ve7000bws kuciste ide bez napajanja sta mislite o njemu i gde ga ima kod nas. Svake sugestije po pitanju kvaliteta i isplativijeg resenja rado cu prihvatiti. I da li mi mozete reci neku it radnju koja je povoljna
Asus P5K Pro ili Abit IP35 Geil Ultra ili BlackDragon DDR2-800 2x1GB (DC mode) Antec Sonata III 500W
cene vidi ovde na PCberzi najeftinije ali da nisu neke male ili na its*et
- R a v e n L o r d -
:: Uzeo bih sledecu konfiguraciju :: ASUS P5K-E/WIFI-AP :: INTEL Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8MB FSB1066 S775 :: WESTERN DIGITAL Caviar WD5000AAKB 500GB 7k 16MB ATA100 :: PIONEER DVR-215D :: KINGSTON 2GB (2x1GB) 800MHz DDR2 HyperX il :: Kingston HyperX 1GB 1066Mhz x2 :: ASUS EN8800GT/HTDP/512MB DDR3 TOP .E sada da li da uzmem Asus p5k-e ili Asus p5k pro i koju memoriju da uzmem, koja je ok.Uzeo bih Thermaltake Soprano ve7000bws kuciste ide bez napajanja sta mislite o njemu i gde ga ima kod nas :: Svake sugestije po pitanju kvaliteta i isplativijeg resenja rado cu prihvatiti :: I da li mi mozete reci neku it radnju koja je povoljna
brzi gonzalesu...prestize me , taman poceo da pisem :)...i ja bih ti preporucio geil umesto kingstona, malo je jefiniji a neces primetiti razliku.....da li ti je potreban wi fi na ploci ? nemas potrebe da dajes toliko kad imas gigabajt p35 dsl3 za 70 jevreja....ostalo sve super, moze se promeniti ali i nemora, super makina....
ja imam tu plocu, i geil BD 800 cl4 sa e6750. i sve fino radi. Kada sam kupovao, ta pro nije bila u prodaji (bar ja tako mislim). Ne znam koje su prednosti, ali ova moja ima wifi i esata, koje jos nisam koristio, a ne znam ni da li cu...tako da ne bacaj pare, uzmi slobodno pro varijantu... e-sata ces imati najverovatnije na kucistu (vecina novijih ima) a wifi se vrlo lako dokupi, ako ti ikada bude zatrebalo a verovatno nece...a i ova pro ima malo bolji raspored konektora...
Kad sam kupio novi komp, hteo sam dobru ploču i uzeo sam Asus P5K Deluxe i mislio sam da mi Wi-Fi neće nikada trebati. S obzirom da ocu ponekad radim slovkanje u stripovima, potreban mi je i štampač, a na stolu neopisivi džumbus, mesta nigde ni za pivkana...a onda sam kupio Samsungov štampač sa Wi-Fi podrškom, stavio kod matorca u sobu i kad mu zatreba nešto, samo kliknem print i on dobije to kod sebe. Nema kablova ni petljanja sa njima...milina. To je samo jedan od razloga. Internet...hmmmm...nema modema, nema nepotrebnih kablova...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Niko nije ni obratio paznju na to. Naravno bolje SATA-2, osetno su brzi od ATA-100 diskova...nisam ni znao da ima i 500-ki na EIDE kontroleru...dakle, pazi na ovo!
- R a v e n L o r d -
:: Zasto ne SATA HDD, ipak su brzi, novija tehnologija i sl. :: :: Pa jos mozda nekog Seagate-a umesto tog WD-a ::
Jedan u eurolinku mi je preporucio da je bolje da uzmem Gigabyte p35 ds3l nego Asus p5k-e.Razlika u ceni mi nije mnogo bitna ili ako imate neki bolji predlog za plocu do 120e
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.