i najsporiji Amd 64 je 2800+ , bar koliko ja znam ,ali mozda je AMD opet izmislio nesto novo(u retro fazonu)... @Machine : Zar nije serija S te ploce(Abit NF7) imala neku frku sa ventilatorima na severnjaku? `Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
Kao sto rece mashine, abit nf7-s je VRH ploca za tog bartona, ima da kloknes bez problema, da radi kao barton 3200, sa box kulerom, bez dodatnog hladjenja i podizanja voltaze!
Severnjak istina.... posto je taj kuler zaribao... sad stoji passive. Ne vidim razliku. Inace da se ponovim po 100x imam tu komb NF7-s + barton... pisem sa nje.
Oslepecemo od kompjutera ! ! !
:: i najsporiji Amd 64 je 2800+ , bar koliko ja znam ,ali mozda je AMD opet izmislio nesto novo(u retro fazonu).. :: @Machine : Zar nije serija S te ploce(Abit NF7) imala neku frku sa ventilatorima na severnjaku? `Ajd u zdravlje :: ...................................................................................... :: proc Mos Technology 6510@0.985Mh :: Mem 64K :: graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites :: sound SI :: 1541 floppy drive 180Kb :: ::
Razlika izmedju NF7 i NF7-S je samo u SATA-150 kontroleru, hladjenje severnog NF2 mosta je isto, problematican cooler. NF7-S2 je malo izmenjena u smislu sto je ALU heatsink lepsi i obicno se hladio i juzni most, neki su tvrdili da je nesto losija od prethodnih, ali je u sustini to ista ploca sa nesto modifikovanim layout-om
- R a v e n L o r d -
:: i najsporiji Amd 64 je 2800+ , bar koliko ja znam ,ali mozda je AMD opet izmislio nesto novo(u retro fazonu).. :: @Machine : Zar nije serija S te ploce(Abit NF7) imala neku frku sa ventilatorima na severnjaku? `Ajd u zdravlje :: ...................................................................................... :: proc Mos Technology 6510@0.985Mh :: Mem 64K :: graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites :: sound SI :: 1541 floppy drive 180Kb :: ::
...ja samo pomenuh da sam cuo nesto o tome ,pa coveka da upozorimo i na to da ne psuje posle savetovali mi ,a kuler ne radi itd...`Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
:: ...ja samo pomenuh da sam cuo nesto o tome ,pa coveka da upozorimo i na to da ne psuje posle savetovali mi ,a kuler ne radi itd...`Ajd u zdravlje :: ...................................................................................... :: proc Mos Technology 6510@0.985Mh :: Mem 64K :: graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites :: sound SI :: 1541 floppy drive 180Kb :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.