Interesuje me vaše mišljenje, koja je najbolja trenutno kupovina matične ploče sa AGP slotom, koja se trenutno proizvodi, može da koristi neki od aktuelnih procesora, sve jedno da li INTEL ili AMD, a da nije neka VIA varijanta chipova.
Imam Abit NF7 radi super....u kombinaciji sa Barton 2800+ i 1gb Kingmax 400. Sto se tice overclocka.... video sam da ima opcija u biosu....nisam se time bavio posto mislim da ima smisla samo sa Core 2 Duo procesorima.Mislim da ima i neka Epox.... Kad sam ja kupovao rece lik ova ti je naj od naj :) To je za AMD ..Intel nisam koristio pa ne bih da iznosim misljenja rekla kazala...
Koji su to aktuelni procesori???
Pozz
:: :: Interesuje me vaše mišljenje, koja je najbolja trenutno kupovina matične ploče sa AGP slotom, koja se trenutno proizvodi, može da koristi neki od aktuelnih procesora, sve jedno da li INTEL ili AMD, a da nije neka VIA varijanta chipova :: :: Unapred Hvala :: :: Pozz...
Da ne bude zabune, ja ima NF7 i dobra je, ali postoje s939 i AM2 ploče sa AGPom (sa NF3 chipsetom). Na njih možeš da staviš i X2 cpu pa je poređenje izlišno. Naravno, ne isplati se kupovati takvu ploču da bi se zadržala posojeća AGP karta, makar i najbolja. AM2 ploče su slične cene a PCIe grafičke i DDR2 duplo jeftiniji.
Totalno bacanje para kao sto su ti rekli...ti ces 2 x davati i ulagati u staru djuntu, jer sa agp-a moras pobeci :) na pci-e slot....tako da bolje ti je da prodas sve to i uzmes novo sa pci-e podrskom,docice te na kraju i jeftinije a imaces brzi komp
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.