Posedujem Asus M2n plocu Athlon 64 am2 4000+,1gb transcend ddr667,hdd 160gb WD sata 2,graficku Asus 1300pro PCI-e,Atx 400w,modem 56k lucent-agere,dvdrw pionir112d desava mi se da mesec dana radi normalno,a onda odjednom nece da upali monitor,ja od druga stavim njegovu palit 8600gt i on upali normalno,ja ga ugasim pa ponovo vratim moju on normalno upali i tako opet mesec dana i opet ista prica nece da upali monitor pa bih molio ako neko ima iskustva sa ovim da mi javi, nisam flesovao bios neznam dal bih to pomoglo.Unapred hvala.
Znaci nije to da ti je problem na svakih par dana pa da pomislim da je do hardwera...mozda je neki banalan primer, mozda si pomerio kabl od monitora ili kao sto sam ja par puta nogom kabl od UPS-s.....svasta moze da bude al se ja nadam da nije kvar....
Da li se to oduvek desavalao od kako imas masinu??? Za pocetak ucitaj u BIOSu setup defaults. Proveri sve kontakte. Koje napajanje imas? Ako je half-name zameni ga pa vidi onda. Koji je monitor. Ako je on OK, teka nakon svega ovoga mozes da sumnjas na plocu...
- R a v e n L o r d -
:: :: Posedujem Asus M2n plocu Athlon 64 am2 4000+,1gb transcend ddr667,hdd 160gb WD sata 2,graficku Asus 1300pro PCI-e,Atx 400w,modem 56k lucent-agere,dvdrw pionir112d desava mi se da mesec dana radi normalno,a onda odjednom nece da upali monitor,ja od druga stavim njegovu palit 8600gt i on upali normalno,ja ga ugasim pa ponovo vratim moju on normalno upali i tako opet mesec dana i opet ista prica nece da upali monitor pa bih molio ako neko ima iskustva sa ovim da mi javi, nisam flesovao bios neznam dal bih to pomoglo.Unapred hvala.
niti sam pomerao kabal gragicka je zasrafljena ai kad je izvadim i ponovo vratim isti slucaj samo je odblokira druga graficka,napajanje sam probao sa chiftekom isti slucaj,probao sam i sa defaultom biosa isti slucaj,jedino nisam probao flesovanje biosa,a ona kad upali radi perfektno dok se to ne desi.
Onda je ploca, u poslednje vreme Asusove NF ploce srednje klase dosta bugguju...
- R a v e n L o r d -
:: :: :: niti sam pomerao kabal gragicka je zasrafljena ai kad je izvadim i ponovo vratim isti slucaj samo je odblokira druga graficka,napajanje sam probao sa chiftekom isti slucaj,probao sam i sa defaultom biosa isti slucaj,jedino nisam probao flesovanje biosa,a ona kad upali radi perfektno dok se to ne desi ::
..imao sam istu plocu i iste probleme! Vremenom BUG-ovi postaju sve cesci i tezi.. Sve sam probao, patio se pet meseci i konacno dosao do resenja.. KUPIO SAM DRUGU!!
M2N sam vratio dobavljacu koji je potvrdio neispravnost.. Inace, cela serija M2N je NOCNA MORA sto je zalosno jer ploca (kada radi) radi fenomenalno ALI...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.