...Aloha narode....citao sam nesto da ce intel u ovoj 2008 izbaciti 25 novih procesora ?!!?! What the f ....i da ce sad u Februaru stici novi procesori kao i jos neki drugi u Q1 2008.....razmisljao sam da menjam procesor, zna li neko nesto o tim novim procesorima ili da se zadovoljim sa E8400 / E8500 ?.....
Imas E6850,cini mi se.Zasto bi ga mijenjao za procesor ciju prednost u brzini neces primijetiti?Ne znam kakve su tvoje potrebe,ali sledeci logican korak je Intel/AMD quad procesor,o cemu treba razmisljati krajem sledece godine.Cijene ce biti interesantne,a vec ce postojati ozbiljan broj aplikacija namijenjenih novim procesorima.
Upravu si....ali razlika je sto sam ga IMAO :)...prodao za super cenu i sad cu kupiti brzi, koji sa manje greje a jeftinij i ostace mi jos love od prodaje ......pa sam zato pitao , da li da cekam neki noviji procesor ili da ovo uzimam
p.s.( quad necu uzeti dok svi programi i igre ne budu podrzavale quad..a to je kao sto i sam kazes tek krajem ili sledece godine...a do tad...)
ima tu po nesto.ne radi nam benchmark.co.yu tamo ima dosta toga fazon je u tome sto ce biti LGA 1366 i za sada samo ddr3 memorija koja bi do tada trebala da pojeftini.opet ce biti potrebno malo vece ulaganje za sve to ali ce i sve to raditi dosta brze.
:: :: :: :: :: nahelem i integrisani memorijski kontroler bice primetne razlike :: :: :: sta da cekam ....daj neki info o tome rodjace :)
eh ja ne videh da si ga uvaljao vec za dobar ske.u tom slucaju uzmi 8400 i nasviraj ga na 4ghz za svaki dan i uzivaj.poz
:: :: :: :: Upravu si....ali razlika je sto sam ga IMAO :)...prodao za super cenu i sad cu kupiti brzi, koji sa manje greje a jeftinij i ostace mi jos love od prodaje ......pa sam zato pitao , da li da cekam neki noviji procesor ili da ovo uzima :: :: p.s.( quad necu uzeti dok svi programi i igre ne budu podrzavale quad..a to je kao sto i sam kazes tek krajem ili sledece godine...a do tad... :: :: ajd uzdravlje :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.