nasao sam medj` nekim starim delovima ovaj lepi procesor. Hteo bi da sklopim sa njim neku konfiguraciju -sve imam, fale memorija i ploca... Pa me interesuje sta da kupim da to posle mogu da klokujem...
pa da i racunao sam na najmanje 1Gb RAM-a na 800 MHz (ako nadjem Kingston za ok cenu extra)
ono sto nerazumem oko izbora ploce je zasto bas neki cipset radi najbolje sa nekim procesorom... pa da mi ne bi pisali romane o tome, ostavio sam model procesora da mi predlozite najbolju plocu...
nisam ja ni rekao da je procesor star, samo sam ga nasao medju nekim prastarim delovima (za 286, 386...), a neznam odakle mi :D kad je vec tu da se sklopi jos jedan komp :D
ma ok je to da je Geil bolji od Kingstona li je i prilicno skuplji... Pa kao neku zlatnu sredinu (cena-kvalitet) mislim da je kingstone najbolje resenje...
Slazem se sa BataCeletom oko ploce... Hoces da oc-ujes, a neces da ulozis u memoriju?!?! E, pa ne moze... Dobar je i Kingston, ali ne taj koji ti zelis (najjeftiniji)... Reci koliko para imas pa da ti preporucim...
Biostar ti je u ovom rangu odlican i ima bolju ponudu od gigabyte-a..A sto se tice memorije, za tu lovu moze da se kupi 1GB Geil memorije, znaci bilo koja,mada je moj predlog Ultrana 800MHz koja kosta 20 eura..pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.