Cetvoroumim se: CM Eclypse,Zelman 9700,CM Aquagate Mini,CM Aquagate Viva...
Kontam Eclypse najjeftinija,mislim mogao sam i Hyper TX,al treba mi za 6750 a kasnije tj za koi dan 8200>>4GHz,Zelman je stvarno extra al me sad interesuje dal ga se isplati uzeti u odnosu na Eclypse, necu dzaba da bacam pare,a sto se tice vodenih hladjenja sa njima nisam ima iskustva neznam kako ide odrzavanje,tj Srbija smo pa nisam siguran ni dal ima uopste negde da se kupi tecnost za njih....
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Zalman 9700 je vrhunski cooler, samo zavisi koliko ce da te kosta. Mozda bi mu zamerka bila nestandardna velicina ventilatora. Druga varijanta bi ti ti bila CM Hyper 212 - takodje vrhunski kuler, nije tih kao Zalman ali tu je. Koristi standardnu 12-cu a ima i push-pull mogucnost. Eclipse je fancy model, bolji je u odnosu na Mars ali...
Vodena hladjenja jeftinije klase nemaju dobar odnos cena/performanse.
Pokusaj izbunariti neki od ovih coolera, to je pored Zalmana vrhunska firma, Nemacka i koriste ga samo fanatici...zaista je retkost, cini mi se da odnedavno neko uvozi i njih, cak mogu da rade i pod vodom a garancija je 10 godina...
Gde drugi cincilatori imaju 16-26db noktua ne preprebacuje 10-11db, ima duplo veci protok vazduga nego moj TX2 (koji jos uvek stoji na ormanu), al je cena ubitacna.
Nisam do sada cuo za njih, kao austrijski, deluje mi profi...a i svidja mi se ona mala sova...jedino mi se ne svidja cinjenica konglomerata sa ocajnim Kolink-Coolink
- R a v e n L o r d -
:: Gde drugi cincilatori imaju 16-26db noktua ne preprebacuje 10-11db, ima duplo veci protok vazduga nego moj TX2 (koji jos uvek stoji na ormanu), al je cena ubitacna :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Nisam do sada cuo za njih, kao austrijski dizajn, deluje mi profi...a i svidja mi se ona mala sova...jedino mi se ne svidja cinjenica konglomerata sa ocajnim Kolink-Coolink
- R a v e n L o r d -
:: Gde drugi cincilatori imaju 16-26db noktua ne preprebacuje 10-11db, ima duplo veci protok vazduga nego moj TX2 (koji jos uvek stoji na ormanu), al je cena ubitacna :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.