Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
am2(+) ploca sa minimum 3 pci slota
STRANA 1 OD 1
miquelle am2(+) ploca sa minimum 3 pci slota 21.01.2008. 21:55 T7699

status: user
broj poruka: 12
dakle,pitanje lezi u naslovu teme.koju dobru plocu AM2(+) socket preporucujete sa min. 3 pci slota(pozeljno i fire wire port i naravno bar 1 pci-express za grafiku)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE ... 21.01.2008. 22:04 #40466

broj poruka: 5704
Asus M3A........75e
Biostar TF560 A2+.........55e
Asus M2N-E.........75e

- R a v e n L o r d -

BataCele ... 21.01.2008. 22:11 #40468

broj poruka: 1532
Asus M3A (s.AM2+ chipset AMD 770)
ili
Biostar TF560 A2+ (s.AM2 chipset nforce 560 - potreban update BIOS-a za AM2+ procesore)

MACHINE Da ne bude zabune 21.01.2008. 22:15 #40469

broj poruka: 5704
vecina AM2 ploca sa NF5 chipsetom uz update BIOSa podrzavaju Phenom X4 (AM2+) ali naravno uz neka ogranicenja, pa ako ciljas bas Spider platformu onda je taj Asus M3A solidan i jeftin izbor

- R a v e n L o r d -

mechtamia re:koja maticna 17.02.2008. 11:41 #44371

broj poruka: 1
biostar - da!
asus m3a - ZAOBIAZITE u sirokom luku.juce sam je prodao 15 e ispod cene koju sam platio pre nekuh mesec dana za istu.najjadnija i najkonfliktnija ploca koju sam imao prilike da isprobam u zadnjih godinu dana.stavio sam na nju 5000+ black edition,u idle-u je imao 6,7 stepeni visu radnu temperaturu nego na gigabyte ga m 56s s3,sem 770 chipset-a nikakve druge dobre stvari na ploci nema.jaaaako los bios,a sto se tice overkloka,zaboravite na podizanje fsb-a.samo Bogu da zahvalim sto mi je procesor imao otkljucan mnozilac pa sam tako mogao da ga malo overklokujem.
pa za ovu plocu,ljudi,jos ne postoji update bios-a(sem beta verzija!).to vam sve govori.
a o tome da uz nju dobijas samo Vista drajvere,i retko sta mozes da instaliras na XP-to i da ne spominjem!
znaci biostar ili gigabyte ga m 56 s3(sa updateom biosa provereno podrzava phenom)

ivusenko Re: am2(+) ploca sa minimum 3 pci slota 25.02.2008. 11:31 #45444

broj poruka: 2

:: dakle,pitanje lezi u naslovu teme.koju dobru plocu AM2(+) socket preporucujete sa min. 3 pci slota(pozeljno i fire wire port i naravno bar 1 pci-express za grafiku

Asus CROSSHAIR
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs