Video sam to juče i malo mi je čudno. Jel zvao neko da proveri? Sumnjam da ga imaju na lageru. A i cena mi nešto nije realna s obzirom da je prvi koji se pojavio kod nas. Iako će mu to biti realna tržišna cena jer direktno nasleđuje 6750-ku čudi me da već sad ide za te pare. Bar dok ne počne masovno da se uvozi.
E8200 je malo brzi, oko 5 %, kao sto su E8400 i E8500 brzi od E6850 za 5 - 7 %. Nista narocito. Cak su negde novi procesori brzi i od q6600 i Phenoma, ali imaju veci takt. Ima dosta testova na netu, potrazi.
Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
nekom je i 50e za e2160 puno ..tako da 140e svakako nije malo para....uostalom tako je bilo i sa proslim procesorima 6350...6550...6750..u odnosu na stare modele....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.