Predlog za neki provereno dobar kuler koji bi išao na e6600.Bitno mi je da je što tiši, po mogućstvu ispod 2000 obrtaja.Mnogo mi je bučan ovaj originalni, pri većim opterećenjima cpu-a zavrti se i do 2700 obrtaja.Ne treba mi za neki naročiti overclock,sad mi radi cpu na 2,7 ghz i nemam potrebe za nekim većim taktom.
samo proveri visinu pasivnog hladnjaka na North Bridgeu (pored procesora), jer moze da ti se desi da ne mozes da ga nakacis. Ne znam koju plocu imas, ali znam da ne moze da se montira na Abit IP35-E, a na neke druge ploce moze. Kod mene radi super, tih je i broj obrtaja je 1900.
:: samo proveri visinu pasivnog hladnjaka na North Bridgeu (pored procesora), jer moze da ti se desi da ne mozes da ga nakacis. Ne znam koju plocu imas, ali znam da ne moze da se montira na Abit IP35-E, a na neke druge ploce moze. :: Kod mene radi super, tih je i broj obrtaja je 1900 :: :: Pozz :: Nightbird :: :: Ploča je asus p5b.Samo mi reci jel ima neke osetnije razlike u buci na tih 1900 i intelovog box kulera. Hvala i laku noć.
:: :: samo proveri visinu pasivnog hladnjaka na North Bridgeu (pored procesora), jer moze da ti se desi da ne mozes da ga nakacis. Ne znam koju plocu imas, ali znam da ne moze da se montira na Abit IP35-E, a na neke druge ploce moze. :: :: Kod mene radi super, tih je i broj obrtaja je 1900 :: :: :: :: Pozz :: :: Nightbird :: :: :: :: Ploča je asus p5b.Samo mi reci jel ima neke osetnije razlike u buci na tih 1900 i intelovog box kulera. Hvala i laku noć Ako mogu ja da ti kazem...Kuler je gotovo necujan,a obzirom da je ogroman i da odlicno hladi tesko da ce ikad zavrteti na vise od 1300-1600rpm...Kod mene je na toliko a CPU je E6600@3.6GHz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.