Ploca uopste nije bez veze barem kada je ddr3 memorija u pitanju.video sam negde na web-u test na kojem je osvojila 3 mesto medju plocama visoke klase.procesljaj malo forume/bench sajtove da bi ustanovio kako se snalazi sa ddr2 modulima.poz
:: :: :: :: Zanimljivo mi je to sto podrzava i DDR2 i DDR3 ali mi ortak kaze da je to bezveze i da je bacanje para.
i o Asus P5K Pro odlicna je a kosta 100e...po meni osetno bolja od te GA ploce...ima hladjenje MOS-FET naponske sekcije i vece heatsinkove na chipsetovima, nesto siru i kvalitetniju stampu, podrzava SLI mogucnosti...
Nema potrebe davati za Abit IP35 i Asus P5K-E 120e kada je Asus P5K Pro samo 10e skuplji od GA-P35-DS3 a nije izmerljivo losija od prvonavedenih
- R a v e n L o r d -
:: :: :: Ja je imam i za te pare prezadovoljan sam,ali ako imas da dodas 30 Evrica vise onda poslusaj MASIN :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
...je trenutno bez premca best buy ploca...Procitaj utiske korisnika i videces da nema greske,mozes da pogledas i na newegg.com preporucuje se kao Customer choice award,Blazing deal(best buy)...Dok to nikako ne bih rekao za P5K-Pro koja mi po izgedu lici na P5K Premium,a to djubre treba zaobici u sirokom luku.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.