ljudi treba mi malo informisanja...koja ploca za nekog intela koji ce da se klokuje i tera do granica silikona Abit IP35-E MSI NEO2-FR ili mozda nesto trece u tom cenovnom rangu...ove ploce kostaju oko 90 jevrica...iscito sam gomilu review-a i sad me zanima ako neko ima neku od ovih da mi kaze kako su se pokazale u praksi...Hvala
ja da imam tolko kesa samo za plocu ne bik razmisljao uopste...ali ploca bez proca mi bas ne znaci puno...osim ako mozda na mom athlon-u ne osisam par pinova pa ga nekako umetnem :P
Obavezno uzmi abit-a,nikako msi.Sve iz jednog kadra.
:: ljudi treba mi malo informisanja...koja ploca za nekog intela koji ce da se klokuje i tera do granica silikon :: Abit IP35- :: MSI NEO2-F :: ili mozda nesto trece u tom cenovnom rangu...ove ploce kostaju oko 90 jevrica...iscito sam gomilu review-a i sad me zanima ako neko ima neku od ovih da mi kaze kako su se pokazale u praksi...Hvala
Definitivno ABIT IP35..., kakav crni MSI pa pri tome i NEO2
- R a v e n L o r d -
:: ljudi treba mi malo informisanja...koja ploca za nekog intela koji ce da se klokuje i tera do granica silikon :: Abit IP35- :: MSI NEO2-F :: ili mozda nesto trece u tom cenovnom rangu...ove ploce kostaju oko 90 jevrica...iscito sam gomilu review-a i sad me zanima ako neko ima neku od ovih da mi kaze kako su se pokazale u praksi...Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.