Zanima me sta predstavljaju ova podesavanja u biosu za ddr2 ram !!! Ploca je biostar nf3 250 am2 , ram Gail ultra ddr2 800 dual kit 2x1Gb .
Podesavanja u biosu su sledeca: -DQS Training control -CKE base power down mode -CKE based powerdown -Memclock tri-stating -Memory hole remapping -Auto optimize bottom IO( ispod ovoga pise `bottom of [31:24] IO space FC` )
Hvala na pomoci !!!!
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
Nisam nasao konkretna objasnjenja cemu sluze ova podesavanja.... Meni je u principu jedino bitno da znam koja podesavanja mi daju max za ovaj ram i to je sve ! Pozdrav
-DQS Training control -CKE base power down mode -CKE based powerdown -Memclock tri-stating -Memory hole remapping -Auto optimize bottom IO( ispod ovoga pise `bottom of [31:24] IO space FC` )
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.