crkla mi matična i kontaktirao sam gotovo sve firme koje se bave prodajom komponenti, a oni kažu da je to zastarela platforma i da bih trebao kupiti nove: ploču, procesor, memoriju, grafičku i ....a ja sam im rekao: $#%&$%# i #$=)$& bezobraznu!
A sto ne bi probao preko oglasa da je nadjes, i ako je nadjes u radnji opet ces je naci jeftinije preko oglasa, govorim ti iz iskustva, drugaru je pre nedelju dana crkla stara ploca za intela pa se on zainatio i trazio po celom gradu i nasao u jednoj radnji gde su mu je prodali za oko 70e, i to bas siromasna sa najgorim cipsetom za taj intel, a za manje para je mogao preko oglasa i to dosta bolju.
Imas ovde na forumu oglase pa se i tu raspitaj ako negde i nadjes to je sigurno neka paprena cena isto kao kad sam ja trazio 256ddr400 za sestru, znaci nigde nema svi kazu zastarelo i nadjem po neverovatnoj ceni od 2800 dindzi kasnije preko oglasa ovde na berzi nasao za 500 din sta onda drugo da ti kazem
Nemoj se ljutiti na prodavce,dobio si korektan savjet.Ipak,posto si odlucan da kupis s 754,pokusaj da pronadjes Gigabyte K8NE-RH - posjeduje PCI E slot,sto bi moglo da uveca upotrebnu vrijednost konfiguracije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.