ja imam ovo.. Intel Core 2 Duo Internal Specification : Intel(R) Core(TM)2 CPU 6320 @ 1.86GHz Model Number : E6300 (estimated) Codename : Conroe ploca>ASUSTeK Computer INC. (Asus) Product : P5LD2 Nvidia Corp (ASUSTeK Computer Inc) Model : NVIDIA GeForce 8600 GT Bus Type : PCI-Express Total Memory : 512 MB Texture Memory : 620 MB karta.. Processor : GeForce 8600 GT Converter : Integrated RAMDAC Refresh Rate (min/max) : 60/75 Hz Codename : G84 Revision : A2 Bus : 128-bit Memory Type : GDDR3 GPU Frequency : 540 MHz - [initial : 540 MHz] Shader Clock : 1188 MHz - [initial : 1188 MHz] Memory Frequency GPU : 700 MHz - [initial : 700 MHz] Pixel Shader Version : 3.0 2 gb rama ddr2 533mhz...i vidim ovde kazu dsa im crysis radi na high pa me interesuje kako se to izvodi meni sve radi na medijum!!!
:: 2 gb rama ddr2 533mhz...i vidim ovde kazu dsa im crysis radi na high pa me interesuje kako se to izvodi meni sve radi na medijum!!
Ma dajjjjj koji high..... Sa duplo jacom karticom ne mozes na high .... Gotovo uvek sam prelazio sve igre na medium .. jer sam uvek imao graficku kartu starije generacije u odnosu na popularne igre (danas Crysis, Jerico...) pa sam izvalio i kad imas moderniju karticu uvek zna da trza... tj u pojedinim trenucima da padne ispod 25 fpsa....
Skoro sam gledao neki lik igra Cod 4 na high(sve max) sa 2x 2900xt 1gb ddr ....i lik je toliki imbecil kao ne razume kako ne moze da ima vise od 60fps (stoji konstantno 60) .... a ukljucioo VSYNC
A takodje sam igrao sa GF4 MX400 Far Cry ultra high 50 fps???? KAKO (klinac me lozi i ja otisao da vidim to... kad ono....stvarno) Naravno da nije video ni jedan efekat i da textura zabagovala,prso driver....igra je izgledala ocaj.....ali 50 fps-a .... a mali sav srecan!
Poenta je da TVOJ High nije isti kao i High NEKOG drugog!
Sa ovakvim kompom ne mozes da ocekujes da ti crysis radi na high.Ne kazem da je komp los,stavise veom je kvalitetan,ali stvar koja zapinje je grafa,koja ni pri oc=u ne moze da izvuce high kod crysisa...Takodje zavisi i na kojoj rez igras..Znaci nemoj dzabe da klokujes komp,kada sa tim neces dobiti nekog napretka u igrama u kojima zelis da ga vidis...pozz
O.C je suvise komplikovan da bi se jedan amater time bavio, trebaju ti godine i godine iskustva da bi bio uspesan u tom sportu, moras da zavrsis skolu (po mogucnosti fakultet) da bi imao neophodna znanja iz matematike, fizike, hemije, geografije i ostalih nauka da bi bio uspesan u OC. Zato sedi i uci skolu i mozda jednog dana ako budes dobro ucio budes uspesan i u OC-u. Sve ti lepo o tome pise u Digitalu, OC je ozbiljan sport.
:: e sad ajde neko da kaze kako se to uopste radi??i tako detalji sta sve treba kako utice na druge komponente? ::
Prijatelju, nema velike mudrolije. Samo ima rizika. U najgorem slucaju `spalices` procesor i kupiti novi.
Nadji na net-u uputstvo (manual) za tvoju plocu u pdf formatu. Pazljivo iscitaj sta je sta u BIOS-u (to ti je abeceda i bez toga ne diraj nista u BIOS-u, a najmanje taktove). A onda kreni u eksperimentisanje.
Kada nece da se digne sistem, nesto si pogresno podesio. Resetujes CMOS i ispocetka. Ako ne diras `voltazu` procesora, memorije i graficke, neces nista spaliti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.