Tako ti je nazlost kod nas, DDR3 kosta 2 puta vise nego po drugim zemljama. Kod nas je 2x1GB DDR3 oko 350e,a preko je 150e ! Jos uvek je jadno nase trziste,nema prave konkurencije sa cenama! Jedva cekam da se otvore neki trzni centri sa stranim radnjama hardvera.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
:: Tako ti je nazlost kod nas, DDR3 kosta 2 puta vise nego po drugim zemljama :: Kod nas je 2x1GB DDR3 oko 350e,a preko je 150e :: Jos uvek je jadno nase trziste,nema prave konkurencije sa cenama! Jedva cekam da se otvore neki trzni centri sa stranim radnjama hardvera. ::
He, he, he, he, znaš kad će se ovde desiti tako nešto?? Nikad! Pa šta bi onda monopolisti i tajkuni radili?? APSOLUTNO JEDINI način da u ovoj zemlji počne da se normalno živi, zakoni poštuju i sve se dovede u red je, nažalost, okupacija. Mi, kakav smo narod, samo batinom možemo da se dovedemo u red. Uostalom, misliš da mnogi trgovinski lanci nisu pokušali da se `probiju na naše tržište`?? Ali šta bi onda Mišković radio? Misliš da nisu mnoge strane firme htele da ponude svoje usluge interneta? A od koga bi onda Telekom haračio astronomske cene za afričke usluge? Da ne nabrajam dalje...strašno se nerviram zbog toga...
odlicno je napisano..nisam strucan ali dosta govori..mogli biste ovako i za ostale komponente!mozda da se napravi mesto samo za ta objasnjenja i vas par bi to moglo da radi naravno ako ste dobre volje!! CAS Latency (tCL) : 3 clocks @200 MHz, 4 clocks @266 MHz, 5 clocks @266 MHz RAS to CAS (tRCD) : 3 clocks @200 MHz, 4 clocks @266 MHz, 4 clocks @266 MHz RAS Precharge (tRP) : 3 clocks @200 MHz, 4 clocks @266 MHz, 4 clocks @266 MHz Cycle Time (tRAS) : 9 clocks @200 MHz, 12 clocks @266 MHz, 12 clocks @266 MHz Min TRC : 12 clocks @200 MHz, 16 clocks @266 MHz, 16 clocks @266 MHz ovako je meni ocitao podesavanja pc wizard 08 e sad sto se tice biosa nije me sramota da kazem da ne znam ni da udjem tamo a strah bi me bilo i da ceprkam posto vidim da se namest i voltaza!!a desava mi se da zakuje pri igrama i oseti se kasnjenje mada je mozda to i do grafike!!imam ntel Core 2 Duo Internal Specification : Intel(R) Core(TM)2 CPU 6320 @ 1.86GHz Model Number : E6300 (estimated) Codename : Conroe Revision : B2 Technology : 0.065µ CPU ID : 6.F.6 CPU IDEx : 6.F.6 ovaj procesor i graficku 8600 gt i njen radni takt jeBus : 128-bit Memory Type : GDDR3 GPU Frequency : 540 MHz - [initial : 540 MHz] Shader Clock : 1188 MHz - [initial : 1188 MHz] Memory Frequency GPU : 700 MHz - [initial : 700 MHz] Pixel Shader Version : 3.0 !!e sad ja bi voleo da znam dovoljno da za novac koji imam znam da odaberem prave stvari!!!pa stim u vezi bas bi bilo dobro da napravite mesto za ova objasnjenja bukvalno za pocetnike!!!Svidja mi se strucnost!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.