nabavio sam neku maticnu amd sa 462 socketom pa mi treba procesor neki u rangu sa intel celeron 1.7 i jace pa ako neko zna gde mogu da nadjem takav procesor nek` ostavi komentar unapred hvala!
Koji chip-set. Od toga zavisi koji amd mozes da kupis a drugo ne postoji amd u soketu 462 koji je u rangu celerona 1700. Najsporiji amd duron od 650mhz je brzi od cely-a 1700. Trece, duron ili atlon koji rade na magistrali 100mhz mozes da stavis na prvu i poslednju proizvedenu 462 plocu. Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Hoce sigurno takvu masinu sam imao do pre 2 godine dok mi nije crkao takav sempron 2600+ kt333 Podrzava FSB 333 ddr333 tako da ce da ti sljaka ustvari taj sempron moze da radi i na fsb 266 aliii....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.