Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Jos Rama
STRANA 1 OD 1
Fanste Jos Rama 01.01.2008. 15:02 T7280

status: user
broj poruka: 207
Pozz zelim da kupim 1gb ram memorije za moj komp(da dodam) trenutno imam Crucial Balistix 1gb ram(po 512),Maticna je Lan party ,Koju memoriju mi preporucujete i cene ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz re 01.01.2008. 16:11 #37802

broj poruka: 2900
LANPARTY UT ?
Pa imas jako dobru memoriju jedino sto je imas malo, najbolje ti je da nazalost izbacis svoj Balistix i uzmes 2GB nove neke druge, ili da nadjes jos 2x512MB svog Balistixa i dodas pa imas 2GB.
Mislim da bi bilo steta da pokvaris sve to ubacivanjem neke druge memorije pored tvog Crucial-a
Fanste re 01.01.2008. 17:04 #37805

broj poruka: 207
Da lanparty ut ,znaci da uzmem jos 2x512MB, jel zna neko gde ima da se kupe i koja joj je sad cena?

OCz re 01.01.2008. 22:38 #37832

broj poruka: 2900
Tesko da ces naci Balistix...
ili ga prodaj i Uzmi 2GB nove neke, ili dodaj jos 1GB,2x512MB il sta vec ali ko sto sam reko onda ti je tvoj Balistix isti ko i neki Kingmax ili PQI
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs