Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Problem sa Everest.Ultimate.Edition.2006.Beta.v2.60.492
STRANA 1 OD 1
Vanjam Problem sa Everest.Ultimate.Edition.2006.Beta.v2.60.492 29.12.2007. 17:25 T7247

status: user
broj poruka: 1

Molio bi strucne ljude za njihovo misljenje!
cpu d 915
mb ga-945p-s3 3.3
gpu 7600gt
2*1 gb ddr2 transcend 800
win xp
hdd 80 gb maxtor ata
Temperatura procesora je 27-34 stepena.

Moj problem je sto prilikom startovanja gore pomenutog everesta dolazi do prikazivanja temperature cpu od 2-5 stepeni koji se po gasenju everesta prenosi na program za posmatranje sistema koji sam dobio uz maticnu (easytune5) i automatski smanjuje broj obrtaja ventilatora na procesoru sto dovodi do rasta temperature od 20 stepeni kada se ventilator opet ukljucuje. Prilikom restarta racunara sve se vraca u normalu.
Da me pogresno ne shvatite, ali jako je smesna situacija kada posle everesta vidim da mi je procesor na 5 stepeni u sobi koja ima 25 stepeni. Da li je to do ploce ili everesta ili nesto trece? Hvala.
Jos jedno pitanje. Koja je normalna temperatura za moj procesor?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner predji na EVEREST 4.20.1770 29.12.2007. 21:46 #37606

status: user
broj poruka: 7769

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs