Take su cene ostale za E6320, ko sto E6600 kosta skuplje od E6750 a normalno...slabiji je. Isto je E4400 malcice skuplji od E4500. To je jer su ostale cene a nisu pale dok su se noviji modeli pojavili sa ustvari nesto nizom cenom koja je ustvari jos vise pala.
:: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ??? sam kazes da je brzi ista cena a pitas koji je bolj :: :: znam da je brzi, ali sumnjivo mi je bilo sto je jeftiniji par eura od e6320..
au brate ti kao da si ziveo u pecini 300 godina, pa oslobadjaju se zaliha, ovce padaju na to, kazu vidi skupllji je hajde da ga kupimo.Ostalo na lageru, dosli novi modeli jefitniji i brzi i sta sad oni trebaju da prodaju za 50e ono sto su nabavili za 150e ?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.