MSI je u prodaju pustio dve matične ploče bazirane na novim Nvidijinim čipsetovima. Ploča naziva P7N Diamond koristi čipset nForce 780i i podržava trostruki SLI ????TROSTRUKI SLI ? ? ?? ?Koji ce to nekom.....k...... ???Uzas...... Mishljenja?
Hah! Svaki proizvod ima svog kupca, pa tako i ta ploca sa trostrukim sli-om, pogotovo kada su poznati testovi po netu za Crysis da upravo sa tri karte 8800ultra moze da se igra u full-u, a uvek postoje entuzijasti koji ce dati gomilu para samo da bi posedovali mashinu za tako nesto!
E super, sada ocekujemo 4xSLI sa razmakom od minimum dva slota (za hladjenje ovih azdaja) plus promenu standarda ATX u ATX-mega sa visinom kucista od minimum 75 santimetra i mesto za dva ispravljaca od 1KW i specijalan kabl sa najmanje 25 zica za kontinualnu (stalnu) kontrolu trafo stanice, ma bolje Djerdapa direktno da slucajno ne padne napon ispod 220V jer bi to krahiralo sistem u punom zamahu Crysis-a koji ce mozda ponekad da stucne na maksimumu detalja al` to je normalno jer da ne stucne treba 2x25GB rama a kinezi se muce jer nikako da razviju modul koji vuce 500W (1000W u dual channel-u). Ipak kako nezvanicno saznajemo ocekuje se da isti krenu sa serijkom proizvodnjom do kraja godine. Proizvodjaci su cak izasli kupcima u susret prihvatajuci zamenu novih modula (fabricki uparenih) za solidno ocuvan Mercedes iskljucivo SLK serije pa navise. Srpsko trziste ce u pocetku biti izostavljeno iz ponude zbog sumnjivog porekla guma na doticnim vozilima P.S. sumnja se da nije placen PDV.
Tesko sa tri 7300GT, mozda sa sest?... Ili ipak treba osam? Ajd ako neko proba neka javi da mi ostali malo pristedimo za pivo i prase. P.S. Ako ne padnu tri 7300GT onda ce prase sigurno. Jel ima neko jeftino prase 15-20 kila, ma moze i 25 `bes dijetu cek da prodje docek posle ce `nam krce creva cele godine, ima se kad.
Ko kaze da je potrebno tri Ultre da bi sve bilo u full-u na Crysis-u?Pa ja sa mojim GTX-om igram na rezoluciji 1280x1024 sve u full-u i imam 45-47 Fps u najmanju ruku 30 FPS!Molim te pa sta bi onda tri Ultre uradile?Imao bih jedno 80-90 ovako a najmanje nista ispod 50-60 FPS.Glupost!
:: Hah! Svaki proizvod ima svog kupca, pa tako i ta ploca sa trostrukim sli-om, pogotovo kada su poznati testovi po netu za Crysis da upravo sa tri karte 8800ultra moze da se igra u full-u, a uvek postoje entuzijasti koji ce dati gomilu para samo da bi posedovali mashinu za tako nesto!
Testove sam citao na nekom ino sajtu, inace u full-u za Crysis se podrazumeva i full HD rezolucija(beze 1900 x 1200). Ako se setim ili nadjem link postavicu ga. Taman je lepo i prikazana tabela sa variranjima Fps-a u razlicitim rezolucijama, pa eto mogao bi da izvrsis poredjenje.
:: Ko kaze da je potrebno tri Ultre da bi sve bilo u full-u na Crysis-u?Pa ja sa mojim GTX-om igram na rezoluciji 1280x1024 sve u full-u i imam 45-47 Fps u najmanju ruku 30 FPS!Molim te pa sta bi onda tri Ultre uradile?Imao bih jedno 80-90 ovako a najmanje nista ispod 50-60 FPS.Glupost :: :: :: Hah! Svaki proizvod ima svog kupca, pa tako i ta ploca sa trostrukim sli-om, pogotovo kada su poznati testovi po netu za Crysis da upravo sa tri karte 8800ultra moze da se igra u full-u, a uvek postoje entuzijasti koji ce dati gomilu para samo da bi posedovali mashinu za tako nesto!
:: Ko kaze da je potrebno tri Ultre da bi sve bilo u full-u na Crysis-u?Pa ja sa mojim GTX-om igram na rezoluciji 1280x1024 sve u full-u i imam 45-47 Fps u najmanju ruku 30 FPS!Molim te pa sta bi onda tri Ultre uradile?Imao bih jedno 80-90 ovako a najmanje nista ispod 50-60 FPS.Glupost :: :: :: Hah! Svaki proizvod ima svog kupca, pa tako i ta ploca sa trostrukim sli-om, pogotovo kada su poznati testovi po netu za Crysis da upravo sa tri karte 8800ultra moze da se igra u full-u, a uvek postoje entuzijasti koji ce dati gomilu para samo da bi posedovali mashinu za tako nesto
verovatno si `ukljuciio ` i 8 x AA i hdr iz drivera kao i very high setovanja igre ?? NEPOSTOJI kompjuter u ovom trenutku koji ce poterati crysis na MAX ! 2 x 8800 ultra to ne moze a ne jedan obican gtx
sala za napajanje uopste nije na mestu, zato sto ce kartice u buducnosti trositi manje struje, vidite samo hd3800 seriju... trose kao na baterije da rade... uzmes 4 komada za cenu jedne ultre, pa ti vidi gde si onda.... zasto bi onda quad cf bio glupost?!
Ne ukljucio sam 16Q i sve ostalo na Max.Znam sta pricam..Rezolucija je ta koja sam rekao 1280x1024!Ne znam kakave drugi user-i imaju konfiguracije ali ja opusteno igram sa navedenim setovanjima!Primer.Drugar mi igra na 1280x1024 na medium detalje sasvim normalno sa 8600 GTS a ja sa istim detaljima sa 7900 GTX jos bolje prolazim.Da ne dodje do zabune,na Full efektima sam igrao sa 8800 GTX,ostalo je bilo samo radi poredjenja i testa!
:: :: :: :: :: Ko kaze da je potrebno tri Ultre da bi sve bilo u full-u na Crysis-u?Pa ja sa mojim GTX-om igram na rezoluciji 1280x1024 sve u full-u i imam 45-47 Fps u najmanju ruku 30 FPS!Molim te pa sta bi onda tri Ultre uradile?Imao bih jedno 80-90 ovako a najmanje nista ispod 50-60 FPS.Glupost :: :: :: :: :: Hah! Svaki proizvod ima svog kupca, pa tako i ta ploca sa trostrukim sli-om, pogotovo kada su poznati testovi po netu za Crysis da upravo sa tri karte 8800ultra moze da se igra u full-u, a uvek postoje entuzijasti koji ce dati gomilu para samo da bi posedovali mashinu za tako nesto :: :: :: verovatno si `ukljuciio ` i 8 x AA i hdr iz drivera kao i very high setovanja igre ?? NEPOSTOJI kompjuter u ovom trenutku koji ce poterati crysis na MAX ! 2 x 8800 ultra to ne moze a ne jedan obican gtx
Video i jedino sto mogu da kazem jeste da je skoro pa realno.Prvo sto cu napomenuti je to da su radili pod Vistom a sto se tice performansi odmah mozes da se pos....!Druga stvar, rezolucija je abnormalna i retko ko ima a da kazem i igra pod tolikom velikom rezolucijom!Sve u svemu zacin C
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.