:: :: Koja je razlika izmedju sledeca tri modela :: :: a)DS3L ODLICNA PLOCA!! :: :: b)DS3 o odnosu an gornju ima SATA RAID i Externi SATA konektor... Nesto bez cega mozes da zivis ako ti 5-10 evra igra vaznu ulogu, kolika je i razlika u ceni :: :: c)DS3R nemam pojma, nikad vid`o nit, chuo, a mrzi me da guglam...
Ima i eSata :) veruj mi, imam dve ploce DS3R i obe imaju eSata samo ne znam koji ce mi :)
Sve tri ploce su jako slicne tacnije razlikuju se u dodatnoj opremi, nista strasno... ds3r i p primaju vise SATA uredjaja (DS3L samo 4) ako ti to nije problem i ako ti ne treba raid mozes i L da uzmes :) Osim tih razlika, sve ostalo je identicno. Ako vec gledas P35 DS3x.. bolje uzmi ABIT IP35 trust me :) meni je tek 3. GA P35 DS3R proradila (jednu sam zeznuo,jedna je sama bila zeznuta a tek je treca kako valja..).. iskreno,zalim sto ne uzeh abita :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.