Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
laik
STRANA 1 OD 1
daxsm laik 17.12.2007. 15:15 T7032

status: user
broj poruka: 64
Interesuje me par stvari. Kada kupujem maticnu oplocu, da li uz nju dobijam procesor ili i njega moram posebno, posto sam na mojoj staroj gledao i ne mogu da ga nadjem. Da li ova valja MSI S775 P4M900M2-L/1066MHz/2GB 533MHz/PCI-E/VGA onboard/IDE/5.1ch/LAN? Da li sada uz nju moram da posebno i procesor uzmem. Planirao sam ovaj Intel® LGA Celeron®D 352 3.2GHz (533MHz,512KB,Cedar Mill,S775) box , i graficku karticu XFX NVIDIA 8400GS 512MB DDR2 DVI supports Dual Analog and Digital Outputs,low profile,TV out cable
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE ... 17.12.2007. 16:11 #36231

status: user
broj poruka: 5704
Nekada davno su ploce i procesori isli zajendo (era 80286) sada uz CPU dobijas samo cooler (BOX). Ne uzimaj MSI ploce, lose su. Ploca koju si naveo ima integrisanu grafiku a kao takva nije pozeljna za igranje, mada si naveo i posebnu grafiku koja je takodje rudimentirana. Celeron/Sempron zaobidji za 10e vise imas punu verziju proceosora a za 20e vise cak i DualCore. Najbolje napisi kojom svotom raspolazes i sta ti od komponenti treba (ili cela masina) pa ce ti vec neko dati BestBuy predlog!

- R a v e n L o r d -

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs