Do pre neki dan koristio sam GIGABYTE GA-965-DS3P dok ista nije otisla bogu na istinu. pošto takvu više nemaju ponudili su mi u zamenu GA-P35DSL. Pošto se moja stara ploca extra klokovala interesuje me kakav je ovaj čipset u odnosu na 965
Nisam cuo za model sa sufiksom DSL?! P35 je svakako noviji u srednjoj klasi, kao naslednik P965. Deluje dobro i verujem da je O/C na istom nivou. Swapuj slobodno...
- R a v e n L o r d -
:: :: Do pre neki dan koristio sam GIGABYTE GA-965-DS3P dok ista nije otisla bogu na istinu. pošto takvu više nemaju ponudili su mi u zamenu GA-P35DSL. Pošto se moja stara ploca extra klokovala interesuje me kakav je ovaj čipset u odnosu na 96 :: :: pozz
Uzmi slobodno. Razlika izmedju DS3 i DS3L je samo u tome sto prva ima i eksterni SATA prikljucak i SATA Raid... Nista za cim bi mogao da zalis. Sto se tice O/C, malo je bolja od te sto si imao. Rezime: Vise nego korektna zamena.
Ej, covek,pazari plocu slobodno,odlicna je znam jer ja je imam.Samo je upari sa nekim Core2Duo procesorom i 2GB memorije na 800 Mhz i imaces zmaja od masine.
Jel se ovo podrazumeva cak i ako stavi E2140 na 1.6? :D
:: Ej, covek,pazari plocu slobodno,odlicna je znam jer ja je imam.Samo je upari sa nekim Core2Duo procesorom i 2GB memorije na 800 Mhz i imaces zmaja od masine :: :: ::
:: Jel se ovo podrazumeva cak i ako stavi E2140 na 1.6? : :: :: :: Ej, covek,pazari plocu slobodno,odlicna je znam jer ja je imam.Samo je upari sa nekim Core2Duo procesorom i 2GB memorije na 800 Mhz i imaces zmaja od masine :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.