problem prilikom montiranja gemini II na p35 dq6 model koji ima totalno drugaciji rashladni sistem od ds3p,kod tebe bi trebao da pasuje bez problema.izmedju ove tri ploce odaberi ga ili dfi.ga ima podrsku za firewire i Crossfire dok dfi nema ali zato dfi ima jako mali zanemarljiv vdrop pri loadu i opsirnija podesavanja za memoriju.to ti je to popriliku i dimenziju,dodacu jos sta ako mi padne na vuglu.poz
kako ti odradjuje posao onaj cooler za dominator module?meni geil ultra radi na 1000mhz cl5 ali im treba 2.2v,nazalost na tom naponu se djavolski greju.moram da nabacim neke hladnjake/ventove. @jlkmaniac1 eto cuo si.kolega podpisuje.
Moduli su jedva mlaki ispod Dominator-a. Meni su na 2.0v. Međutim Dominator je prilično bučan na max obrtajima, pa sam ga sa Aerogate I (http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=136) smanjimo na odprilike pola i ne čuje se.
Prosto je neverovatno da veliki Intel svojim chisetom omogucuje koriscenje dve kartice svog rivala na polju CPU-a AMDeke, a nVidia lukavo koristi svoj SLI da bi mogla proizvoditi chipsetove za Intel.
Kad smo kod ove teme da vas i ja sve smorim, jel zna neko koji cooler od Cooler Mastera NE MOZE da stane na Gigabyte P35-DS4? Hteo bih da stavim Hyper TX2, Sphere, Eclipse ili GeminII...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.