Pirles Asesina 120 ( ima i 140mm) varijanta je bio proslogodisnji vazdusni kuler godine. daleko bolji od noktue a drasticno jeftiiji.
Ali sobzirom da je Artic freezer liquid 360 i 280mm proglasen za kuler ove godine a kosta 80e mislim da je totalno ludilo da pomislis na bilo sta drugo.
STRAŠNO! IZDAJICE! :-) Sad ću da ti iskopam stare postove...haha. Nek` te dugo služi dok ti ne dopiZZdi.
P.S. U Intelu zapošljavaju po partijskoj liniji, ili tom DEI ključu, što je isti efekat. Likovi koji mogu da skenjaju takav praktično monopol i resurse i naprave nekoliko vezanih pogrešnih poteza. Hajde jedan, pa posle nekad još jedan pa se ispraviš. Ovi brate srljaju kao Nokia.
Budale računaju na sreću.
:: Za Novu Godinu ovu, pocastih se novim kompom... ta-ta-ta taaam :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Ryzen 5600X (stock cooler=Wraith Stealth) na Asus-ovoj TUF Gaming, 32 GB Silicon Power DDR4 3200 MHz.. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Povezao, ukljucio i...............tisina, koja me, ovaj,...uplasila. Nisam to ocekivao od dekinog CPU-a - radi, a ne cuje se :: Moja prethodna iskustva sa AMD-om su bila veoma deprimirajuca - narocito se zivo secam buke nalik onoj koju proizvodi motor helikoptera, kada sam (srecom, kratko vreme) imao AthlonXP, takodje sa stock kulerom ::
јесте јефтинији, то стоји, али далеко бољи? Које год тестове да сам погледао, Ноктуа побеђује по питању грејања, односно хлађења процесора до 105с.. Кажу исто на редиту да је бољи, али није.. Тако да је дезинформација нека.
Ово ми изгледа као да су ископирали и покушали да направе клон ноктуе, што је разочаравајуће од TR-а, који је био некад иноватор раме уз раме са најјачим произвођачима..
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Pirles Asesina 120 ( ima i 140mm) varijanta je bio proslogodisnji vazdusni kuler godine. daleko bolji od noktue a drasticno jeftiiji :: :: Ali sobzirom da je Artic freezer liquid 360 i 280mm proglasen za kuler ove godine a kosta 80e mislim da je totalno ludilo da pomislis na bilo sta drugo ::
https://www.jonsbo.com/en/products/CR1000V2Color.html Sve sam probao opd vodenih hladjenja i zadnjih 2 godine ali ovo me je toliko prijatno iznanadilo da kuler koji ksota 3000 max radi kao vodeno hladjenje od 100-150 eura. 5700X drzi tremperatruru 65 nisam video da je presao!
Uzet za Ryzen 7 5700X. Difolt klok, ništa napucavano. Kućište usisava vazduh sa dve dvanaestice, izbacuje sa dve takođe, gril na gornjoj strani. Dva sata renderovanja, ambijent na 26°C, zauzeće CPU-a je 95-98% sve vreme, temperatura nije prešla 68°C. Flawless... Ako se pitam, za 40 i kusur evra nema bolje kupovine
:: Koliko ga cenis :: :: Nema normalnih, samo nepregledanih :: :: :: :: :: :: :: imam ja EKWB EK-Nucleus AIO CR240 Dark na prodaju :: :: :: :: Bolji od NH-D14 (koju sam imao) za nekih 7-8 stepen :: :: :: ::
Hladi odlično i 7800x3d. Za nevjerovati da hladnjak od 2600+ dinara tako hladi i drži temperaturu pod opterećenjem.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Realno sve su ovo dobri kuleri i realno skupi, jaca klasa, sta god da uzmes nema greske, nisu tu neka odstupanja da ces imati frizider sa ovim a rernu sa onim...
Broj postavljenih tema: 60391. Broj poslatih odgovora: 647372. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.