Pošto me zeki stara konfiguracija i niko nema pojma šta joj je uključujući i majstore, počeh da razmišljam o novoj, ionako je malo zastarelo visiti na buldožeru. Problem koji se postavlja je da je procesor ovogodišnji i zahteva najnoviji BIOS a ploče koje su u opticaju imaju stariju verziju. Zvao sam par servisa, neki nemaju stari procesor da utaknu da stave novi BIOS, neki neće ni da rade, kaže suviše rizično. Kako da rešim ovo? Već nedeljama praktično i nemam komp, sem ovako za kuckanje i smaranje vas glupim pitanjima. Konkretno, trebalo bi zakucati F62 na GIGABYTE B450M H 1.0 za R5 5500.
Ja mislim kada bi ti ubo taj procesor da bi se komp upalio i da onda uradis update da sve radi maximalno kako treba. Cak na moju plocu iz potpisa ljudi su stavljali 5600 iako nema bios za njega i radi. ASROCK AB350 Pro4 Ryzen 5 1600 AF 2 x 8gb DDR4 256GB A2000 Kingston NVME, 120GB SSD Patriot Blast,1 TB Segate, WD blue 320GB ASUS Expedition OC RX 570 4GB Thermaltake Litepower 550W RGB Asus D
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.