da li neko moze da mi pomogne? otprilike ne znam ni koje su razlike izmedju svih ovih gigabajta, a sto se asusa tice mislim da je ova E varijanta dosta kvalitetnija od obicne p5k..
Nadam se da neko ima da mi da koristan predlog ili objasnjenje :) HVALA
Imam, GA-P35-DS3P i prezadovoljan sam. Ubo sam u nju Core2Quad Q6600 i rastavio ga od overklokovanja (3.25GHz = 9 x 361 MHz nisam hteo više dok ne nabacim bolji CPU cooler).
Ploča je stabilna, brza, ima sjajan P35 Express chipset, 8 SATA konektora.....topla preporuka.
Hvala svima na odgovorima, sto se gigabajta tice, ima po 2-3 revizije za svaku plocu, sa nekim izmenama, nemam pojma koje su revizije zatupljene kod nas,,, nekako mi se asus p5k-e najvise svidja, crni pcb (estetika), deluje kvalitetno, gledao sam komentare na newegg, mnogo manje problema nego deluxe i premium verzija,skoro da ih nema, wi fi mi i ne treba, bar za sada, ali ` leba ne trazi :)
Zanima me samo da li je p5k-e dobar izbor, i da li je bolja od p5k ? sto se tice elektrolita, filtriranja napona, stabilnosti i cuveno pitanje v-drop ili kako vec, mada ne znam nio sta je to :)
planiram da kupim komp vec duze vreme, i sigurno cu ga kupiti sledece nedelje pa sam imao vremena da detaljisem oko svake komponente, mada nikako da izgradim cvrsto misljenje oko ploce.. hvala jos jednom na odgovorima :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.