Svaki koji ima kačenje za AM4 soket. E, sad, ništa ispod LC Power LC-CC-120 u osnovnoj, RGB ili aRGB varijanti nema mnogo smisla kupovati. Na Sikiri su svi ludi za Arctic Freezer 34 eSports (Duo). Ja imam Noktuu NH-U12S, pa ako imaš love, slobodno idi na njega. Imaš ga i u crnoj boji. A, ako lova apsolutno nije problem, onda idi na ovaj što ti je Marković predložio. Taj će da o`ladi praktično svaki procesor. .)
Ja sam na preporuku uzeo Arctic Freezer 34 eSports (duo) i mogu reci da tesko u tom nekom cenovnom rangu ima bolji. Mada sto rekose kolege iznad ako pare nisu problem noctua fantastican izbor
:: :: Uzmi chromax lepo pa u oc klub sa imarkovic na festival :) :: :: Idu razni kuleri na taj procesor mogu vazdusni mogu vodeni custom moze aio resenj :: :: Kazi do koliko novca bi kuler i jel za neko normalno koriscenje ili ces da ubrizgavas struju u procesor zbog 200mh :: :: Za normalno koristenje, za normalan rad, bez overclocking i sl.
Re: Kuler za AMD Ryzen 5 PRO 4650G, 6 Cores (3.7GHz/4.2GHz turbo)?
23.02.2022. 20:47
status: user broj poruka: 18994
Po zvanicnim specifikacijama na Noctua sajtu je 760g bez ventilatora. Jedan ventilator je sasvim dovoljan za bilo koji cpu. Garancija od Noctue od 6god. ipak znaci nesto.
Takodje potvrdjujem da je dobar i Arctic esports kao jeftinija varijanta umesto ubogog lcpower-a.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
Mozda je savet konstruktivan, bolje ulaganje sad pa da moze da ga proda na kolega clan temi ovom sa savetom a on ce da se vrati sa drugim nalogom ili sa nalogom od drugara ili jednog od dvojice trojice da proda kao nov neotpakovan slabo koriscen special edition par stotina dinara vise nego u najskupljoj prodavnici.
Savet je genijalan za 0.05 ghz razlike u par stavki, vrlo bitno, skratice render za 4 dana sa 5600g i dobice 470 fps umesto 120 sa 4650g Ludilo
:: Mozda je savet konstruktivan, bolje ulaganje sad pa da moze da ga proda na kolega clan temi ovom sa savetom a on ce da se vrati sa drugim nalogom ili sa nalogom od drugara ili jednog od dvojice trojice da proda kao nov neotpakovan slabo koriscen special edition par stotina dinara vise nego u najskupljoj prodavnici. :: :: Savet je genijalan za 0.05 ghz razlike u par stavki, vrlo bitno, skratice render za 4 dana sa 5600g i dobice 470 fps umesto 120 sa 4650 :: Ludil :: :: ::
Dodjes sa ovim nalogom npr u kupoprodaja od kolege clana kupis nesto za 1000din a nakon 25min prodajes kao lakiwot za 1150din Fantasticna metoda. Ako nisi isti sa par naloga onda vas dvoje troje vrtite izmedju sebe pravi biznis lanac trgovine.
Znao sam da je neki od onih jadnika kao Imarkovic ili slicni....
Stvarno nema sta drugo da radis nego uvek da zracis na ovom forumu....
:: :: Dodjes sa ovim nalogom npr u kupoprodaja od kolege clana kupis nesto za 1000din a nakon 25min prodajes kao lakiwot za 1150din :: Fantasticna metoda. Ako nisi isti sa par naloga onda vas dvoje troje vrtite izmedju sebe pravi biznis lanac trgovine. :: ::
Pazi gsn imarkovic je za tebe dom kulture sa potkrovljem po svim stavkama. A ja ovako kao ja mogu biti i jadnik i sta god ti kazes velika faco jaka na tastaturi.
Idi ti verglaj po oglasima i po temama za prodaju pa naleti da preprodas zalivadis nesto.
Vladimir beše ako se dobro sećam..? Sad te pitam, čime sam tačno izazvao da napišeš ovo?
Jasno je da ne možeš da podneseš moje prisustvo na forumu, ali mogao bi da pokažeš bar malo inteligencije i kulture, uprkos svojoj prirodi.
Poruka za tebe je ova rečenica ispod koju možeš da pogledaš u google translate, pa što bi rekle vaspitačice deci u vrtiću, rasmizli o svom ponašanju.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: :: Znao sam da je neki od onih jadnika kao Imarkovic ili slicni... :: :: Stvarno nema sta drugo da radis nego uvek da zracis na ovom forumu... :: :: :: :: :: Dodjes sa ovim nalogom npr u kupoprodaja od kolege clana kupis nesto za 1000din a nakon 25min prodajes kao lakiwot za 1150din :: :: Fantasticna metoda. Ako nisi isti sa par naloga onda vas dvoje troje vrtite izmedju sebe pravi biznis lanac trgovine. :: :: :: ::
Čovek kupio normalan i dobar kuler sa realnim odnosom cena/kvalitet. Na sreću (i pomalo diskretne pomoći) nije naseo na kliničku doktrinu nekih nep(r)omenjivih učesnika lokalne parade ponosa.
Jedan život je sačuvan i jedna zemlja je dobila prizvuk mogućnosti.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.