Re: Odlican metod za ispravljanje iskrivljenih pinova na CPU
14.10.2021. 21:54
status: user broj poruka: 188
Sada pincete i ostale stvari mogu u penziju.
P.S. Shush shush jel trebaju nekom patentare, imam ih za izvoz, razni modeli, akcijske cene
Joj Obrade, meni su toliko puta minice pukle sto u osnovnoj, sto u gimnaziji sto na faksu da ne bih ipak ovo radio. Not so easy with phat hands. Daj neku metodu Parker olovkom ili na slicnu foru, nisam patenticu uzeo u ruke 10 godina.
Mislim da bi rapidograf mogao da ga ispravi bez ikakvih posledica po vrh ,dobro je primetio Imarkovic ,to znamo mi koji smo zavrsili tehnicke skole :) .
:: Pinovi i grafitne mine nisu te, savitljive, lomljive. Zanimljiva je ovo metoda. Hvala za lin :: llles :: ::
Kako ono rekoste kolega, oprostite sto se tek sada ukljucujem, bese brzina, pa onda na nos, pa onda sta ono? Mislim za temu koju ste mi uspesno izminirali i koja je - otisla u vazduh. Super kolega, sjajni ste zbilja i zaista. Samo nastavite.
@Obrad Nikad u zivotu do malopre nisam video sta je rapidograf, izgleda cool. Mogu misliti sta bi moje ultraspretne ruke radile sa tim i kakva bi se umetnicka dela stvarala crtajuci crteze na kojima 1mm znaci 2km
:: Pinovi i grafitne mine nisu te, savitljive, lomljive. Zanimljiva je ovo metoda. Hvala za lin :: llles :: ::
Ne mora samo umanjeno ,moze i uvecano kad su predmeti malih dimenzija :).Prvo se uvek crta olovkom ,pa onda preko olovke rapidograf.Inace Rotring ,ovo sto je pomenuo Imarkovic je najbolja marka rapidografa uz Staedtler .Obe su nemacke marke kvalitetne izrade.
Staedtler.
:: Kako ono rekoste kolega, oprostite sto se tek sada ukljucujem, bese brzina, pa onda na nos, pa onda sta ono? Mislim za temu koju ste mi uspesno izminirali i koja je - otisla u vazduh. Super kolega, sjajni ste zbilja i zaista. Samo nastavite :: :: @Obra :: Nikad u zivotu do malopre nisam video sta je rapidograf, izgleda cool. Mogu misliti sta bi moje ultraspretne ruke radile sa tim i kakva bi se umetnicka dela stvarala crtajuci crteze na kojima 1mm znaci 2km :: :: :: :: :: Pinovi i grafitne mine nisu te, savitljive, lomljive. Zanimljiva je ovo metoda. Hvala za lin :: :: llles :: :: :: ::
Ja sam stvarno vrljav u ruke, nisam se salio ali Staedtler (Shtedler za ove koji nisu upuceni kako se cita) evo prvi put ih probao ja malopre, sve 4 rade.
Inace vise sam voleo Stabilo pisaljke, plavu crvenu i crnu, bez ove crvene doduse, ostale jos od faksa.
Ako nisu previse nalegli pinovi ispravis ih nekom karticom onda skines gornji deo socketa ,,onu belu plastiku i stavis cpu i ispega ih ...ovo sam koristio jer sam vidjao pinove koji su iskrivjeni spiralno to se desi nakon ispravljanja bas naleglog pina
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.