Vidi ovako kad sam ja kupovao plcu zajebah se u oznaki. Uzeh 965P-DS3P umesto da uzmem bez ovog poslednjeg P, ali covek u radnji mi umesto trazene po istoj ceni ponudi `bolju` plocu sto ova moja svakako jeste, jer ima Crossfire, ali zato ima manje PCI slotova nego samo DS3 model. Elem tek kasnije sam trazeci uputstvo kakok se radi OC za intela skapirao da je ploca losa za OC. Zato ti preprucujem (buduci da sam ubedjen da ces gotovo sigurno raditi OC, uostalom ko to nije bar probao) da pre kupovine detaljno pretrazis internet i vidis pruzaju li navedene ploce ono sto od njih ocekujes. Mislim cisto da se ne razocaras kao ja, mada OC e4300 na 3.0ghz i nije tako razocaravajuci. A vredi razmisliti i o tome da li te ploce imaju kojekakve dzida bidze koje ti nikad nece zatrebati, recimo firewire mislim ima nas 2% kojima to treba ali se svi nesto iznose kao ploca ima vatrenu zicu, ali mi nemamo cime da je uposlimo.
Nisam strastveni overclocker tako da cu jedino mozda negde u buducnosti ako do toga dodje, kloknuti komp a do tada sve ce biti default :) Abit se u svakom slucaju bolje klokuje ali ne nesto preterano, stabilnost mi je bitnija od OC rezultata :) i kvalitet i kompatibilnost :)
ne posedujem ni jednu od dve navedene ali sam se nacitao o njima bas dosta.abit podrzava i 2 x IEEE 1394 konekciju za razliku od ga koji ne podrzava.neces pogresiti ni sa jednom kupovinom mada sa abitom imas jednu opciju vise.poz
-GA-P35 DS3R - All Solid Capacitors/Ultra durable Abit IP35 - Nema iste nego obicne . Iz prethodnih postova. Za mene je to bilo odlucujuce. Mada su po performansama identicne.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.