Hitno mi je potreban serviser za jednu matoru matičnu ploču. U pitanju je Kontron 886LCD-M/mITX - imao sam problem sa diskom/sistemom, koji je sada rešen, i nakon nekoliko uspešnih pokretanja, pa i višednevnog rada, samo odjednom neće da se uključi. Prethodno je geknulo napajanje (sa ulaznih 24V jednosmerne struje), ali sam ga privremeno zaobišao sa drugim (220V), dok su komponente za popravku originalnog već poručene. Stavljeno je napajanje koje znatno premašuje zahteve celokupnog računara (ulaz je bio 24V 2,5A, a sada je na tom mestu LC od 600W).
Stvar je prilično prioritetna zato što je u pitanju mašina za industriju, pa bi mi bio potreban neko iskusan, u BG, ko bi time mogao da se pozabavi već u toku sutrašnjeg dana.
Ja ću u međuvremenu nabaviti zamenski CPU, z svaki sl. iako mi ne deluje da je on u pitanju.
Ne moze nista za sada odmah, ali evo ti pouzdan servis: https://kselectronics.rs/
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
@ostali, Ako ima još neki predlog, pucajte - krećem sad kod ovih, ali ako ne mogu danas da se pozabave datom tematikom, moram da nađem nekog ko može pa su preporuke dobrodošle.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.