Pozdrav društvo, ne pratim dešavanje sa hardverom u zadnje vreme, pa nisam uopšte upoznat šta je sada najbolje uzeti. Potrebna mi je preporuka za ploču, procesor i grafiku za budžet oko 150e, naravno zbog budžeta uzeo bih polovno. Za početak može i bez grafičke ako je integrisana u procesoru. Probao sam dam da tražim po forumima ali sada ima toliko varijanti podnožja da me je prosto strah da nešto ne pogrešim. Hvala unapred.
ddr3 ili ddr4 mozda i ddr2? Ne pominjes memoriju. ASROCK AB350 Pro4 Ryzen 5 1600 AF 12nm 2 x 8gb DDR4 120GB SSD Patriot Blast, WD blue 320GB ASUS Expedition OC RX 570 4GB Thermaltake Litepower 550W RGB Asus DVD/RW
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.