Pomoc drugari,,, kada ukljucim komp krene pokaze ze za ulazak u bios i sledec slika je ispisana velikim sslovima AMERIKAN MEGATREND kao naslov i ispod toga svi podaci vezani za uredjae kojei su uracunaru procesor memorija hard mis tastatura,,,, na kraju je ispisano da ce se racunar ugasiti za 15 sekundi sto se stvarno i dogodi,,,, u bios ne moze da se udje,,, isto se ponasa i sa drugim proverenim napajanjem,,, kada se jedno po jedno od komponenti iskljucuje isto se doganja,,, probao c mos clear i opet isto,,,, ako neko zna u cemu je problem Maticna ASUS M5A97 Memorija Kingston xyper x ddr 3 4g Graficka 6770 CPU Phenom II 960 Unapred hvala na pomoci
Slikaj bios post i to obrojavanje. Mozda bios krasuje pa bi trebalo upucati novi. Ako ne moze preko usb, onda skinuti ic i na programator. Jel imas opciju sa `end` da udjes u program za update bios-a ?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Kao što kaže Vladarko. Proveri sve USB-ove na kompu i vidi da li neki nema pokrivljen pin koji pravi kratak spoj. Desilo mi se isto na dva laptopa, jedan je imao isto odbrojavanje zbog usb-a, a drugi zbog baterije.
USB na front panelu je pravio problem,,,, raskačio ga sa matične i sad je sve ok,,,, u par servisa mi rekli da je otišla matična ploča,,,, još jednom hvala svima na pomoći
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.