Uh, kakva ploca, svaka cast ASrock-u za inovativnost, nadam se da ce nastaviti, trenutno su svima konkurencija. Nisam ni znao, oni prave vrhunske graficke karte: https://www.asrock.com/Graphics-Card/
PS Barton se grejao umereno, imao sam najjaceg Bartona sa oznakom 3200, prvo sa BOX hladnjakom, zatim sa Titan Vanessa (koji je bio krs, pa sam vratio BOX i prodao Vanessa-u), a Prescott je bio vreo koga niko ziv nije mogao da ohladi, u to vreme je Barton dominirao... Grejao se Duron iz dosta ranijeg doba, iz vremena kasnih 90-ih. Malo ga kloknes i on crkne uz dimcic, puf.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Napisao si tačno ono što...nisi hteo da napišeš. To jest, HTEO si da odaš pohvalu AMDostojanstvenosti, a survao si istu u ambis, jer, ako je Dekintiju potrebna vijagra (doping) da bi ``karao`` onda se tu radi o vremešnom jebaču, kome ``kara``, bez aditiva, mlohava mlatara. I, gle, to što si napisao, zapravo je...TACHNO.
Fijasko zvani serija 3000: rajzeni NE DOSTIŽU reklamirane frekvencije u turbo modu (vijagra ga diže na papiru, al` kad treba da se umoči, da se sa reči predje na delo, nema se tvrdoće za proboj). Josh jednom smo se ubedili da je AMD akronim od Advanced Marketing Deception. Bakin kolač - mek, k`o Dekin! Sa vijagrom ili bez nje.
``AMD’s advertised boost speeds are well beyond the capabilities of the vast majority of the CPUs it’s been shipping so far.``
Pojednostavljeno: turbo mode je ``kraći`` i do par stotina MHz. Shtono pevahu Lošić i banda: ``Ako su to samo bile laži, lažimo se bar još malo, ako su to samo bile varke, varajmo se, varajmo...``.
Takodje dajem podrsku torti, da se mane corava posla, nego da prizna ljubav prema AM-Deki i uzme jednog Ryzen-a sebi i zavrsi pricu.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Ovu Dekinu ujdurmu navodim radi informiranja cijenjenog puchanstva, ali, meni licno niti smeta niti sam zainteresovan za hiperfrekvencionisanje (proshla su ta vremena). Nego, sve neshto odlazzem, pomeram rok, pa trenutno planiram za pred Godinicu Novu...
Ovo si dobro srocio: `prosla su ta vremena`, upravo tako. Najsladje je pocastiti se pred novu godinu
Sve što je Torta spomenuo je tačno, osim da to nisam hteo da uradim. Jer baš jesam.
AMD se sprda sa Intelom na nižem proizvodnom procesu, i to vrlo nedostojanstveno. Doping očigledno deluje, jer niže cene privlače čak i intelaše poput mene, kojima je dojadilo da ako hoće top mašinu, ne mogu da je ohlade ni da mu moderi urade hlađenje. S obzirom da se Inteli svih generacija ujedinjeno greju u premium segmentu, voljan sam da se oprobam s nepristojnim večnim izazivačem. Tu časti nema, Intel to zna najbolje, naroćito njihove žvake, koje su vrlo neukusne, AMD sada kopira koncept... mada, ko zna ko koga tu kopira, kada su na kraju oni na dobitku, a mi... možemo samo da ugrabimo parče hardvera... do neke sledeće ture...
Dark Side or Light Side? Any difference?
I don`t think so.
Let`s enjoy the ride, while it lasts...
39** here I come.
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
:: Napisao si tačno ono što...nisi hteo da napišeš. To jest, HTEO si da odaš pohvalu AMDostojanstvenosti, a survao si istu u ambis, jer, ako je Dekintiju potrebna vijagra (doping) da bi ``karao`` onda se tu radi o vremešnom jebaču, kome ``kara``, bez aditiva, mlohava mlatara. I, gle, to što si napisao, zapravo je...TACHNO :: :: Fijasko zvani serija 3000: rajzeni NE DOSTIŽU reklamirane frekvencije u turbo modu (vijagra ga diže na papiru, al` kad treba da se umoči, da se sa reči predje na delo, nema se tvrdoće za proboj). Josh jednom smo se ubedili da je AMD akronim od Advanced Marketing Deception. Bakin kolač - mek, k`o Dekin! Sa vijagrom ili bez nje :: :: :: ``AMD’s advertised boost speeds are well beyond the capabilities of the vast majority of the CPUs it’s been shipping so far.` :: :: https://is.gd/xjWaE :: :: Pojednostavljeno: turbo mode je ``kraći`` i do par stotina MHz. Shtono pevahu Lošić i banda: ``Ako su to samo bile laži, lažimo se bar još malo, ako su to samo bile varke, varajmo se, varajmo...`` ::
Re: Re: Ljupka i slatka i tako naivna, moja BorovnicO
10.09.2019. 10:52
status: user broj poruka: 2480
Zapravo nizi proizvodni proces pravi celu pricu tezom za hladjenje. Manja povrsina te veca termalna gustina. Mnogo je teze sa manje povrsine odneti toplotu.
Razlika je u tome sto AMD odlicno napravi IHS i prenos toplote. Ryzen 3900 snimljen bez kulera termalnom kamerom, iako su mu dva mala jezgra pomerena, toplota preko celog IHS je jednaka.
Intel tu bas ne radi nesto kako treba, te ljudi cak i 9900k koji je lemljen deliduju i dobijaju po 10C bolje temperature.
Sad ce neko reci sa nizim proizvodnim procesom je i manja potrosnja. Da i ne. Jer je 7nm toliko nezreo da je povecanje efikasnosti i smanjenje potrosnje mahom na nivou arhitekturalnih promena. Kada bude sazreo 7nm, onda ce prica biti drugacija.
:: Sve što je Torta spomenuo je tačno, osim da to nisam hteo da uradim. Jer baš jesam :: :: :: AMD se sprda sa Intelom na nižem proizvodnom procesu, i to vrlo nedostojanstveno :: Doping očigledno deluje, jer niže cene privlače čak i intelaše poput mene, kojima je dojadilo da ako hoće top mašinu, ne mogu da je ohlade ni da mu moderi urade hlađenje :: S obzirom da se Inteli svih generacija ujedinjeno greju u premium segmentu, voljan sam da se oprobam s nepristojnim večnim izazivačem :: Tu časti nema, Intel to zna najbolje, naroćito njihove žvake, koje su vrlo neukusne, AMD sada kopira koncept... mada, ko zna ko koga tu kopira, kada su na kraju oni na dobitku, a mi... možemo samo da ugrabimo parče hardvera... do neke sledeće ture.. :: :: Dark Side or Light Side :: Any difference :: :: I don`t think so :: :: Let`s enjoy the ride, while it lasts.. :: :: 39** here I come :: :: Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice. :: :: :: Napisao si tačno ono što...nisi hteo da napišeš. To jest, HTEO si da odaš pohvalu AMDostojanstvenosti, a survao si istu u ambis, jer, ako je Dekintiju potrebna vijagra (doping) da bi ``karao`` onda se tu radi o vremešnom jebaču, kome ``kara``, bez aditiva, mlohava mlatara. I, gle, to što si napisao, zapravo je...TACHNO :: :: :: :: Fijasko zvani serija 3000: rajzeni NE DOSTIŽU reklamirane frekvencije u turbo modu (vijagra ga diže na papiru, al` kad treba da se umoči, da se sa reči predje na delo, nema se tvrdoće za proboj). Josh jednom smo se ubedili da je AMD akronim od Advanced Marketing Deception. Bakin kolač - mek, k`o Dekin! Sa vijagrom ili bez nje :: :: :: :: :: :: ``AMD’s advertised boost speeds are well beyond the capabilities of the vast majority of the CPUs it’s been shipping so far.` :: :: :: :: https://is.gd/xjWaE :: :: :: :: Pojednostavljeno: turbo mode je ``kraći`` i do par stotina MHz. Shtono pevahu Lošić i banda: ``Ako su to samo bile laži, lažimo se bar još malo, ako su to samo bile varke, varajmo se, varajmo...`` :: ::
Sto uopste nije razlog da nas tortica vise ceka, vec da se pocasti za novu godinicu, i pokupi darove ispod jelke. 3600 mu je idealan, ali se necemo ljutiti ako od deda mraza ipak pozeli 3700...
koji se javlja kod 50 % nove serije ,problem nije hardverski sto je najbitnije za AMD,ali nema sekiracije IPC je dosta velik kod nove serije , tako da se to i ne primeti ,usput ova ploca izgleda extra .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.