To je vise za 65w. Mada mozes da probas. Recimo, cooler koji je kao stock dolazio uz moj FX 8300 ne da nije bio dovoljan nego...cak i onaj sa starih FX koji imao bakarne pajpove je bio nedovoljan za 95W iako je bolji od oficijelnog coolera. Naprosto mi se sistem gasio o onda sam uzeo LC 100
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ovo nije nesto efikasan hladnjak, ali je masivan i bolji od fabrickog. Ako fabricki moze da hladi da se cpu ne gasi, onda ce moci i ovaj. E sad, temperature ce ti biti malo vece, ocekivano.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.