:: Da ulepsamo malo ove vrele letnje dane.. :: :: https://imgur.com/L1g4n8 :: :: Ko zna, mozda postanem i ``ponosni`` vlasnik. U nekoj od sledecih reinkarnacija.
tako sam i ja prvi put seo u skodu octaviu 1998 sa sajmu automobila u BG i rekao da ce jednog dana biti moja 16 godina kasnije sam uzeo jednu 2002-o godiste
Baš tako, za jedno 10 godina ima da padne jedan Epyc sa 64 cora/128 trhearda i nova novcata GTR 2080 Ti. A što se kola tiče, 1970 sam video 1970 Mustanga Mach1 u Makarskoj i obećao sebi da nabavim jedan. 1975e čim sam stigao u kanadu kupih istog takvog za 500 dolara.
:: tako sam i ja prvi put seo u skodu octaviu 1998 sa sajmu automobila u BG i rekao da ce jednog dana biti moj :: 16 godina kasnije sam uzeo jednu 2002-o godist :: :: ::
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.