Za ram je cena smesna, i to za dobru marku i brzinu, preporuka za Corsair LPX, Kingston.
Taj cpu planiras nov ili polovan da uzmes?
Maticna najeftinija uglavnom, samo proveri da li ima prikljucke koji ti trebaju i brzinu rama, ako ne podrzava preko 3000mhz i OC (XMP profile), nemas potrebu da uzimas ram sa tom brzinom.
:: Da li funkcionise dual channel na toj maticnoj :: :: CPU:Amd FX 6200 3.8GH :: GPU:Asus 1060 3G :: RAM:HyperX 8GB 1888MH :: Storage: 1xSSD 256G :: 1xHDD 1T :: :: Naravno da ima dual channel. Ako se odlučiš za kuler LC Power LC 120 CC obavezno proveri ima li kačenje za AM4 socket. Nikako ne kupuj 1300x preskup je ,a OC gotovo nemoguć.
Znam da imas grafiku ali kada je cena manje vise slicna ili ista, a procesor je novi, a integrusa nikad ne znas za sta moze da zatreba. Pu Pu :) 1200 je sasvim oko i na 3.8 glat ce ici, ja moj drzim na 4.0 bez problema.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.