Imam problem sa maticnom plocom. Radi se o msi k9n-neo.. Od kad sam je kupio ne radi usb 2.0 a maticna podrzava naravno. Nije veliki problem ali mi smeta, npr kad prebacujem film na usb flash treba mi 20-30 minuta dok bi sa 2.0 trebalo 3-5. Zna li neko u cemu je problem? Probao sam sa nekim drajverima ali nista :|
A jel si probao u BIOSu opciju Enable/Disable USB 2.0?
:: Imam problem sa maticnom plocom. Radi se o msi k9n-neo.. Od kad sam je kupio ne radi usb 2.0 a maticna podrzava naravno. Nije veliki problem ali mi smeta, npr kad prebacujem film na usb flash treba mi 20-30 minuta dok bi sa 2.0 trebalo 3-5. Zna li neko u cemu je problem? Probao sam sa nekim drajverima ali nista :|
1.Problem je MSI 2.Problem je MSI 3.Problem je MSI 4.Probaj drajvere sa diska od ploce za USB 2.0 5.Ucitaj u bios-u default podesavanja 6.Probaj uninstal u device manager-u UCB 2.0 pa reset i pusti da sam instalira 7.Problem je MSI!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.