Poz drugari. Sta je bre ovo, nema na KP doticni proc ispod 2 glave, a pre 6 meseci sam ga vidjao za 140-150e? Sta se desava sa cenama, nisam u toku. Jel su grafe pale, ram itd.?
Ma smorila me cela prica, udjem ovde tri puta godisnje... Gde nam je predsednik, a Dovla? Treba jedna mobilizacija da se izvrsi za stare veterane Hahaha
:: De si bre ti sunce ti kalajsano, nema te od kada me najuriše.. :: ::
Ih, berza da smori, pa jedino to i zloupotrebljavam na internetu, ostalo mi ni ne treba, mada iskreno kada vidim da nema ni starog mene ni stare garde sve i mene počinje da smara...
:: Ma smorila me cela prica, udjem ovde tri puta godisnje... Gde nam je predsednik, a Dovla? Treba jedna mobilizacija da se izvrsi za stare veterane Hahah :: :: :: :: De si bre ti sunce ti kalajsano, nema te od kada me najuriše.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.