koji procesor je bolji ATHLON X4 630 ILI PHENOM X4 955 , radili bi na maticnoj ploci GA-880GM-UD2H sa 8gb rama 1600mhz i r7 360x sa 2gb memorije... koji CPU bi davao bolje rezultate u gejmigu,to je ono sto me zanima....
hvala svima koji su mi dali odgovore... ali otpala je cela prica o toj polukonfiguraciji, prodata u medjuvremenu dok sam se ja raspitivao sta i kako :( sad opet krecem u potragu za nekom maticnom i procesorom tog tipa...
ako nije mnogo skuplji imas i5 druge generacije i to bi bilo i isplativo i jeftino, zaobisao bih Phenom jer nema potrebne instrukcije koje imaju noviji procesori.
:: hvala svima koji su mi dali odgovore... ali otpala je cela prica o toj polukonfiguraciji, prodata u medjuvremenu dok sam se ja raspitivao sta i kako :( sad opet krecem u potragu za nekom maticnom i procesorom tog tipa..
Prodao bih ti ja moju konfu Phenom II X4 ali treba mi jos mesec i po, dva dok ne uzmem Ryzena. :p
polukonfa sa phenomom je bila 4000 dinara,znaci ploca i cpu, ram,grafu hdd i sve ostalo imam ... ne znam sta cu raditi,ako neko sa foruma slucajno ima nesto slicno,ili malo bolje za koji evric vise,nek mi se slobodno javi :)
Šta tu ima da se razmišlja, Phenom II all the way, još ako je BE.... :: polukonfa sa phenomom je bila 4000 dinara,znaci ploca i cpu, ram,grafu hdd i sve ostalo imam ... ne znam sta cu raditi,ako neko sa foruma slucajno ima nesto slicno,ili malo bolje za koji evric vise,nek mi se slobodno javi :) :: :: ::
da,ok je konfa, ali nisam napomenuo,zbog ogranicenja kucista,MORA mATX ploca :(
:: Zdebeljuca ti je predlozio ok konf :: 770 G45 se inace prodaje za 35eur minimum, tako da ti CPU izadje 10eur otkljucan Phenom ii x4 :: Uzimaj i to je to :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Sav si mi ti za Ryzena. Naduvaj mi jaja :P Igras li cs go ? :D ASROCK AB350 Pro4 Ryzen 1200 4.0Ghz 8GB G.SKILL 2400mhz DDR4 1x 120GB SSD Patriot Blast, WD 320GB ZOTAC GeForce® GTX 1060 3GB AMP! Edition Asus DVD/RW
:: :: hvala svima koji su mi dali odgovore... ali otpala je cela prica o toj polukonfiguraciji, prodata u medjuvremenu dok sam se ja raspitivao sta i kako :( sad opet krecem u potragu za nekom maticnom i procesorom tog tipa.. :: :: Prodao bih ti ja moju konfu Phenom II X4 ali treba mi jos mesec i po, dva dok ne uzmem Ryzena. :p
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.