Dragi moji potrebna mi je ploča za AM3+ socket. Pretražio sam dosta i pitao ali za sada nisam mogao da nađem. Trenutno imam ploču ASUS M5A97 R2.0 gde mi je otišao severni most. CPU je AMD FX 6300. Ram je DDR3 . Ako neko slučajno zna gde bih mogao nabaviti bio bih mu veoma zahvalan.
Kome se to isplati da radi,traje par meseci u najboljem slucaju bolje da kupi polovni plocu.ne lozi ljude za taj kizsoft nije ti prvi put
:: Kontaktiraj kizosoft.rs, za popravku severnog mosta :: :: :: :: Hvala za odgovor mada sam mislio na nove ploče. Očigledno je da nema novih pa se moram za sada zadovoljiti sa polovnom :: :: :: :: :: ::
Zamolio bih te da ne siris dezinformacije, svaki put cu da napisem preporuku za ovog coveka, jer mi je XX puta popravljao maticne ploce, obavezno svaki put daje garanciju 3 meseca, druga stvar, veoma je profesionalan sto se tice pedantnosti i popravke (ne radi se ni o kakvim rernama, preduvavanjima chipa, vec zamena). Uz to, cena je vise nego korektna, nije ni 2.500, ni 3.500, vec samo 10eu, konkretno za popravke ovog tipa.
:: Kome se to isplati da radi,traje par meseci u najboljem slucaju :: bolje da kupi polovni plocu.ne lozi ljude za taj kizsoft nije ti prvi pu :: :: :: :: Kontaktiraj kizosoft.rs, za popravku severnog mosta :: :: :: :: :: :: :: Hvala za odgovor mada sam mislio na nove ploče. Očigledno je da nema novih pa se moram za sada zadovoljiti sa polovnom :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ako je 10e moze i da prodje,sve preko je previse....
:: Zamolio bih te da ne siris dezinformacije, svaki put cu da napisem preporuku za ovog coveka, jer mi je XX puta popravljao maticne ploce, obavezno svaki put daje garanciju 3 meseca, druga stvar, veoma je profesionalan sto se tice pedantnosti i popravke (ne radi se ni o kakvim rernama, preduvavanjima chipa, vec zamena). Uz to, cena je vise nego korektna, nije ni 2.500, ni 3.500, vec samo 10eu, konkretno za popravke ovog tipa :: :: :: :: Kome se to isplati da radi,traje par meseci u najboljem slucaju :: :: bolje da kupi polovni plocu.ne lozi ljude za taj kizsoft nije ti prvi pu :: :: :: :: :: :: :: Kontaktiraj kizosoft.rs, za popravku severnog mosta :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala za odgovor mada sam mislio na nove ploče. Očigledno je da nema novih pa se moram za sada zadovoljiti sa polovnom :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.