Od skoro mi se poceo desavati cudan reset! Naime komp me je odjednom resetuje, kao da ga iskljucim na reset dugme, ali se to desava i na desktopu dok citam nesto, ili dok sam u igrama. Kad podize sistem (win 10) ne prijavljuje nikakvu gresku ili da je nasilno ugasen, i podigne najnormalnije sistem. Uradio sam sistem nov (posto sam skoro ubacio procesor, plocu, i graficku koju sam dobio od druga, i kod njega je sve ok radilo bez ikakvih slicnih problema), proverio temparaturu komponenti, procistio sve slotove itd, i sve je ok. Ima li neko ideju sta da uradim ili kako da mi pomogne posto meni nista ne pada na pamet? Hvala! cpu AMD a10 5800k gpu Sapphire R9 270x toxic napajanje 600w
Lc power 600 H-12 gigatron.rs/index.php/napajanja/lcpower_600w_lc600h12_v231_12cm_fan-30405?gclid=CjwKCAiApdPRBRAdEiwA84bo32UFcdb4E50Bs0uQVyB8ATTGAvRqs9tUD6cFmJVVnI5dVWc325leAxoCZRMQAvD_BwE
Kako si proveravao temperature komponenti? Ako si nakon restarta ulazio u bios i gledao temperaturu procesora to ti ništa ne znači, za sekund može 10 stepeni da izgubi.
Drži upaljen HWmon i posmatraj ga dok radiš nešto na desktopu. Jedino što mi pada na pamet je da nisi cooler postavio kako treba na procesor, ili nisi pastu dobro postavio pa se od pregrejavanja restartuje.
i jesam preko hw monitora... nista ne prelazi ni 50 stepeni. Medjutim sad malopre sam usao u event view i tamo sam nasao 2 greske kao kriticne! http://prntscr.com/hodefk
control panel (obicni, ne modern) > Choose what the power buttons do > Change settings that are currently unavailable > i onda ugasis
Pun je internet ovoga posle Fall creators update-a kao i posle ovog decembarskog(izgleda da se vratilo za neke). Kod mojih je AMD masina isto tako pocela da se resetuje. Ovo je sredilo.
Zavisi od gresaka, ali u principu jeste, permission greske i tako to. Imas petljancija da to resis, ako te bas nervira, ali sve dok nemas problema u radu bas sa tim procesom koji izbacuje greske, nema potrebe da se opterecujes.
Od sinoc kad sam iskljucio, nije mi se desio restart. Sinoc i danas ceo dan komp radi i za sad je ok! Medjutim desavalo mi se da radi par dana ok i onda opet restart.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.