gde nije sumnjivo...ne kažem da je lik nužno prevarant ali baš sam pre neki dan gledao oglase...niko živ ne prodaje polovne i7-ice četvrte generacije za ispod 190€. Da mu ne treba lova tražio bi barem 150€.
Drugo, i sam navodi u oglasu da ga je klokovao. Dakle, postoji verovatnoća da ga je iscedio i primetio degradaciju na određenim vrednostima pa veli daj da ga se rešim dok radi normalno na stoku.
Nov 4790k je 300€, dakle polovan barem 150€ ispravan.
Opet kažem možda mu lova ne treba, a i nabavio ga je preko ibeja...možda ga je platio manje nego što su cene ovde.
Pitaj ti lepo da li je moguća neka provera ili tako nešto. Otkud znam nisam, pametan. Meni je to rizično nekih 70%.
support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
ne lupetajte gluposti. ovo je socket 2011, i procesori za njih su jeftini jer ploca ili nema ili su skupe u krv. ima i 3820 za 7k dinara, isti socket, potpuno ispravan procesor.
Pa ako pita za ovaj proceor predpostavljam da ima odgovarajucu maticnu plocu. Naravno ako nema onda je kupovina ovog proceora neisplativa. Plocaa su x79.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.