Hocu da uzmem Kandalf LCS sa vodenim hladjenjem http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/Kandalf_lcs/vd4000bws.asp ali uz njega ne ide blok tako da moram da pronadjem to pod HITNO.Koliko sam video ne ide ni tecnost pa vas molim da me uputite gde sve ovo mogu da nadjem??? Znaci treba mi Block za CPU , TECNOST I mozda ako i to moze da se nadje neki dobar block za GPU! Hvala unapred!
..Da je thermaltake Big water serija jedna od najkritikovanijih u vezi sa vodenim hladjenjem...I modeli Big water 735 i 745 su se pokazali kao vrlo nepouzdani u smislu pucanja bloka i crkavanja pumpe,pa se vrlo vrlo pazi jer kad voda dodje u unutrasnjost komp-a ,dalje ne treba da ti pricam...Mnogo bolje su se pokazale TT tribe serije i nove 765 -2 ...Ja bih licno uzeo Cooler master-a, i to aquagate mini 120 ,dovoljan je za mnoge zahtevne stvari ,a relativno jeftin...Inace i ja volim TT, ali su se sa ovim serijama vodenog hladjenja usrali ,izvini na izrazu ...
P.S.malo sam off topic ,ali ne zelim da se zeznes i uzmes nesto skupo pa da se posle kajes...`Ajd u zdravlje!
Pazi u kontaktu sam na Bench-u sa jednim momkom koji je uzeo Kandalf LCS i kaze da je prezadovoljan.Uzeo je zbog overclockovanja i kaze da mu sve radi besprekorno i da je zadovoljan.Jedino sto je nabavio KK vodeni blok za 8800GTS ali ja nemam uslova da to nadjem.
:: ..Da je thermaltake Big water serija jedna od najkritikovanijih u vezi sa vodenim hladjenjem...I modeli Big water 735 i 745 su se pokazali kao vrlo nepouzdani u smislu pucanja bloka i crkavanja pumpe,pa se vrlo vrlo pazi jer kad voda dodje u unutrasnjost komp-a ,dalje ne treba da ti pricam...Mnogo bolje su se pokazale TT tribe serije i nove 765 -2 ...Ja bih licno uzeo Cooler master-a, i to aquagate mini 120 ,dovoljan je za mnoge zahtevne stvari ,a relativno jeftin...Inace i ja volim TT, ali su se sa ovim serijama vodenog hladjenja usrali ,izvini na izrazu .. :: :: P.S.malo sam off topic ,ali ne zelim da se zeznes i uzmes nesto skupo pa da se posle kajes...`Ajd u zdravlje ::
Apsolutno se ne slazem sa misljenjem da je Big Water 745 lose liquid hladjenje jer ga posedujem skoro godinu dana i funkcionise perfektno, skoro je necujno i radi idealno, kako pri max obrtajima, tako i pri minimalnim pumpe i ventilatora. Po meni je apsolutna preporuka. Naravno, izuzetaka uvek ima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.