...imam tu memoriju, 2x1gb... ako te ne mrzi da mi ukratko objanis kako da je klokujem, napisi mi mejl i videcu dokle mogu da stignem... mislim nije lose da znam, a i tebi odgovara...
Drage volje, međutim, ja se još uvek teorijski upotpunjujem, jer zadnji Intel kog sam imao je bio Celeron 433, pa ne bi da krenem da izuvam CPU i RAM dok ne saznam neke stvari.
Međutim, neke stvari pretpostavljam. Intel ima delioc memorije. Kako se diže procesorski FSB, treba obratiti pažnju na to kolika je memorijska magistrala u odnosu na FSB i korigovati je pomoću delioca tako da ostane u granicama propisanog. Ono što je mene zanimalo, koliko ta granica može da se pomeri ka 900 (što više to bolje ) ili dalje i sa kojim tajminzima i naponima. Prva dva odgvora će pomoći jer ljudi imaju iste memorije i iste rezultate, pa predpostavljam da moji neće biti mnogo drugačiji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.