Pozdrav forumasima Imam par pitanja za gore dva pomenuta procesora. Stavio bih jedan od ova dva na Asus P5qL-E (u pitanju je naravno s775, ubacen modovan bios...) e5450 radi na 3.0ghz, trosi 80w x5460 @ 3.16ghz i gori 120w
sta je pametnije uzeti? koji je bolji po OC performansama i koji se manje greje? hladio bi ga hyper tx2, 4x2gb ddr2 OCZ titanium Ps. nemam para da menjam konfiguraciju, eto, samo mogu da odvojim toliko novca da ubacim neki cpu :)
AMD Phenom II 960T @ 3.8GHz/Titan NK35TZ/6GB DDR2 @ 800MHz Asus M2N68 Plus/Hitachi 250GB/Samsung 320GB/Powercolor HD5750 LC Power LC600H-12/MS Industrial Voyager/Windows 10 Pro x64 Creators update LG W2240S-PN + Skyworth 32E3000
:: Tako sam i ja od prilike mislio. :: Bitno u celoj prici je i grejanje procesora, a koliko sam video, e5450 se znatno manje greje :: :: E sad, video sam da postoje i SLANQ i SLBBM verzije e5450 cpu-a :: Koja je razlika i sta mu to dodje u stvari : :: :: :: Mada, sve zavidsi i od cene.. :: :: :: :: macOS Sierr :: :: What can your Mac do now? Just ask :: :: :: ::
Porucio preko Alija e5450 18e. free shiping. x5460 je bio 3-4e jeftiniji. Vidim dosta feedbackova zadovoljnih ljudi, uglavnom rusa (naravno), tako da mislim da nece biti problema. Hladice ga TX2.
Kad sam vec u ovoj prici, sta mislite uz ovaj cpu i 8giga rama da stavim i ssc Evga gtx 1050 2gb ona je oko 140ak e. To bi bio neki max sto se novca tice. Mozda neka druga preporuka u tom cenovnom rangu?
:: E545 :: :: Tih 40W ce i te kako lepo da se odrazi na plocu sa losom naponskom. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Mislim da GTX1050 i taj Xeon nece bas da rade u simbiozi. :)
Preveliki je to zalogaj za E5450..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Porucio preko Alija e5450 18e. free shiping :: x5460 je bio 3-4e jeftiniji :: Vidim dosta feedbackova zadovoljnih ljudi, uglavnom rusa (naravno), tako da mislim da nece biti problema :: Hladice ga TX2 :: :: Kad sam vec u ovoj prici, sta mislite uz ovaj cpu i 8giga rama da stavim i ssc Evga gtx 1050 2gb ona je oko 140ak e. To bi bio neki max sto se novca tice. Mozda neka druga preporuka u tom cenovnom rangu :: :: :: E545 :: :: :: :: Tih 40W ce i te kako lepo da se odrazi na plocu sa losom naponskom. :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.