...testiram veceras, pa cu poslati poruku ujutru ako prodju testove. Za desktop su Kingston, jedna je 800, druga 667, a za laptop je ddr3 1333. Je`l odgovara to?
Poslao sam mail, al` evo i poruka u slucaju da ne radi mail..
A jel stvarno toliko tesko da malo procackas kupujemPREprodajem.com kad su u pitanju te memorije? Muka mi da gledam tu tvoju zadriglu glavudzu na ekranu pa zato kazem. Aj ziv bio i da se nikad ne sretnemo ako Bog da.
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Au kako smo kulturni i lepo vaspitani... A sta da ocekujes od zadrigle surcinske krmace sa lobanjom precnika 50 cm :)) No dobro, ne moram da se spustam na tvoj nivo. Dorcol je ipak Stari grad, tu zive normalni ljudi, da kazem emancipovani, pa bili oni obicne dzukele i dileri gudre ili inzenjeri elektrotehnike. I da, do Dorcola ne dolaze trocifrene autobuske linije.
Ajde zadrigli glavonja smisli nesto smislenije od najprostijih uvreda pa onda salji na forum, ovako ce ljudi samo da misle da si teze mentalno zaostao. Sto bre malo ne setas Niu i ne sadis luk vlasac na placu, mani se prepucavanja sa mnom, znas da je pointless u startu. I smrsaj bre malo, pamtim te suvog ko grana a na avataru izgledas kao da si diplomirao poljoprivredni fakultet - smer obrada mesa. Samo ti fali krvava kecelja i satara i udri po rebarcima za pasulj.
Gico, aj malo iskuliraj, ja tebe ne napusavam kurcem niti te vredjam, samo ti ukazujem na to da promenis avatar jer za pocetak na njemu nema sta lepo da se vidi osim masne fudbalske lopte i svinjske vratine a drugo ovo nije fejsbuk pa da kacis profilnu. Uzivaj gico.
:: :: :: Ponovim. Samo ti skrnavi teme po forumu a meni se napusi kurca debilcino jedna obolel ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.