Kineski test Ryzen 7 1800 X dual channel vs i7-5960x quad channel
STRANA 1 OD 1
obradmi
Kineski test Ryzen 7 1800 X dual channel vs i7-5960x quad channel
05.03.2017. 09:53
T64650
status: user broj poruka: 7720
Zajednicko kod oba sistema: VGA: MSI GTX 1070 Gaming X OS: Windows 10 64bit HDD: OCZ TRION 100 240GB + Seagate 2TB PSU: INWIN SI-1065W Core i7-5960X je mozda imao manju brzinu memorije ,ali je u pitanju 4 kanalna memorija.
CPU-Z test Ryzen 7 1800X Multi Thread:18652 Core i7-5960X Multi Thread:12350
:: Novi dan, nova tema, a već postoji glavna tema o Ryzenu predviđena za ovakve stvari :: :: Biće da AMD Advocate Program tarifu obračunava po broju otvorenih tema.. ::
Tebi je brate mnogo dosadno uzivaj u Ryzen testu .I prestani da se kloniras ,ceo forum zna ko si ti :) pravis budalu od sebe.
:: ja te podržavam i navijam za tebe iz sve snage :: Zauzvrat očekujem da se pohvališ i baciš neku sličicu kada stigne nagrada, kao ovaj tvoj kolega :: :: http://imgur.com/uqE10F :: :: ::
Uzgred, bolje i budala, nego lažov, licemer i bot.
:: Tebi je brate mnogo dosadno uzivaj u Ryzen testu .I prestani da se kloniras ,ceo forum zna ko si ti :) pravis budalu od sebe :: :: :: :: ja te podržavam i navijam za tebe iz sve snage :: :: Zauzvrat očekujem da se pohvališ i baciš neku sličicu kada stigne nagrada, kao ovaj tvoj kolega :: :: :: :: http://imgur.com/uqE10F :: :: :: :: :: ::
A da nisi TI isti takav fanboy sa slike samo u plavoj odeci(vuk u jagnjecoj kozi)!!! Nigde se nije culo/objavilo da je AMD hteo da utice na rezultate testova vec Intel a sad posto ju ga neki javno odjebali moguce je za plan B Sitne duse -sitno platis pa udri po forumima...
:: Opet projekcija, očekivano... :: :: Uzgred, bolje i budala, nego lažov, licemer i bot. :: :: :: Tebi je brate mnogo dosadno uzivaj u Ryzen testu .I prestani da se kloniras ,ceo forum zna ko si ti :) pravis budalu od sebe :: :: :: :: :: :: :: ja te podržavam i navijam za tebe iz sve snage :: :: :: Zauzvrat očekujem da se pohvališ i baciš neku sličicu kada stigne nagrada, kao ovaj tvoj kolega :: :: :: :: :: :: http://imgur.com/uqE10F :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nisam, a kazaću ti i zašto: zato što sam kupio više AMD hardvera u životu od 99% AMD paljevina sa ovog foruma, zato što imam suviše iskustva u IT svetu (i životu uopšte) da bi mi bilo koja PR služba prodavala muda za bubrege, zato što imam dovoljno staža u sportu i teretani da ne izgledam onako, i zato što imam toliko dostojanstva da sebi ne dozvolim da botujem za bilo koga, a ponajmanje za usrane američke korporacije. Kapiš?
A za ovo drugo što se `nije čulo`, evo ti nešto da pročačkaš uši (i oči):
Neki ljudi se iznenadiše dokle ludilo AMD fanbojštine može da ide, ali za nekog ko posećuje forum PC berze to nije nikakvo iznenađenje.
:: A da nisi TI isti takav fanboy sa slike samo u plavoj odeci(vuk u jagnjecoj kozi)!! :: Nigde se nije culo/objavilo da je AMD hteo da utice na rezultate testova vec Intel a sad posto ju ga neki javno odjebali moguce je za plan B Sitne duse -sitno platis pa udri po forumima.. :: ::
...ovo sa botovima je otišlo predaleko!!! Svako optužuje svakoga da je bot! Ako kupiš `Eurokrem` fanovi `Nutele` će te optužiti da si bot iz Svislajona!!! Muka mi je više od toga - mislio sam da sam bar ovde siguran od tog smaranja ali očigledno nigde se čovek ne može sakriti od toga!!!
Nažalost, čovek neke stvari može da shvati tek kada ih iskusi na sopstvenoj koži. I ja sam mislio kao ti, dok nisam počeo češće da posećujem forum. Međutim, probaj samo da uputiš kritiku na račun AMD-a u nekoj od oblasti koja je trenutno usijana od hajpa, pa ćeš iz prve ruke videti o kakvoj sekti se ovde radi.
:: ...ovo sa botovima je otišlo predaleko!!! Svako optužuje svakoga da je bot! Ako kupiš `Eurokrem` fanovi `Nutele` će te optužiti da si bot iz Svislajona!!! Muka mi je više od toga - mislio sam da sam bar ovde siguran od tog smaranja ali očigledno nigde se čovek ne može sakriti od toga!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.