I onda cekas za garanciju dva meseca :). :: Link od ovih sa KP ,,madjara,, posto bih da pogledam par komponenti i pazari :: :: Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik... ::
Ne siri dezinformacije, covek je korektan, svakako se ceka manje nego kod nasih zvanicnih prodavaca i uvaljivaca. Svaka mu cast za ovo sto radi, inace mnoge komponente koje gledamo samo na netu ne bi bile dostupne.
:: I onda cekas za garanciju dva meseca :) :: :: Link od ovih sa KP ,,madjara,, posto bih da pogledam par komponenti i pazari :: :: :: :: Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik... :: ::
Kao što reče imarkovic, lik je najkorektniji na Kp. To što si naveo je uvijek mogućnost, ali ako on nema, sigurno ni Vučići nemaju. Da nije njega i još 2 lika sa kp, mogli bi da se oprostimo od hardvera. Ja više ne donosim. Ko je lud da plaća carinu po nerealnim cijenama. Izmišljanje vrijednosti carine, bez obzira što sam legalno uvozio Barco opremu u zemlju i prikaz koliko sam platio u Kini i račun nisu dovoljni da.mi obračunaju carinu i porez kako treba. Dobio sam po ušima, tako da oni koji nisu, neka rade. Od dvojca pljačkaša av i av da se pita, stavili bi carinu 500% kad bi mogli i još tražili da se plaća reket. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.